Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Ostatnio sprzedałem jeden przedmiot na Allegro Lokalnie w opcji Smart, lecz nie miałem możliwości wygenerowania etykiety - musiałem wysłać ją we własnym zakresie. W opcji przesyłki zaznaczyłem:
"Odbiór w punkcie: Paczkomaty 24/7 InPost - przedpłata"
Dlaczego po zakupie przedmiotu nie pojawiła mi się etykieta do wygenerowania? Po co mi ten Smart, skoro muszę to robić na własny rachunek?
W innym wątku czytałem, że muszę mieć zaznaczone "Allegro Paczkomaty InPost", a nie zwykł InPost, lecz takiej opcji w edycji ogłoszenia nie widzę. Dodam, że liczba darmowych przesyłek Smart (tych kwartalnych) nadal mam w ilości 6/6.
W innym wątku czytałem, że muszę mieć zaznaczone "Allegro Paczkomaty InPost", a nie zwykł InPost, lecz takiej opcji w edycji ogłoszenia nie widzę. Dodam, że liczba darmowych przesyłek Smart (tych kwartalnych) nadal mam w ilości 6/6.
One Box też nie mam.
Bez limitu! https://allegro.pl/lokalnie/smart
Mam ten pakiet aktywny, ale to niczego nie zmienia. Wciąż nie mam opcji dodania do ogłoszenia przesyłki Allegro Paczkomaty InPost oraz Allegro One Box.
@Evanderro_PL Dodaj proszę zrzut ekranu z widocznymi opcjami dostawy, jakie masz dostępne podczas wystawiania ogłoszenia na Lokalnie.