anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

brak możliwości wyplaty

Tuna89
#8 Zapaleniec#

Korzystam od lat , sprzedaję okazjonalnie , bardzo rzadko. Dlaczego nie mam zweryfikowanego rachunku bankowego skoro używam również allegro pay I zawsze opłacam z tego samego konta . Zrobiłem ten przelew aktywacyjny , wczoraj wrócił ale dalej brak możliwości wyplaty

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

PayU a Allegro Pay to dwa różne organy, po wysłaniu przelewu i zwrocie nie oznacza że konto zostanie aktywowane, dane konta Allegro I konta bankowego są takie same? taka weryfikacja trawa 3dni a Przelewy 24 5dni.

oznacz moderatorów

Tuna89
#8 Zapaleniec#

Dzięki za info no to pozostaje czekać .... Konto mam od 16 lat  ostatnio dawno temu  coś sprzedawałem nawet nie wiedziałem że muszę coś znów weryfikować .

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Oni tak robią co jakiś czas, raz zweryfikowane nie jest na zawsze.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Wczoraj był piątek, banki i biura weryfikacyjne zaczną pracę w poniedziałek.  A taka weryfikacja trwa kilka dni roboczych.

A dlaczego ponowna weryfikacja?  Bo może być zwyczajnie dla sprawdzenia, bo może zmieniłeś  dowód, bo zmieniły się jakieś przepisy... itp..itd.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Tuna89. Najlepiej będzie jeśli napiszesz do nas przez formularz. Dzięki temu będziemy mogli sprawdzić na jakim etapie jest weryfikacja Twojego konta.  

oznacz moderatorów