Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Z jakiegoś powodu będąc zalogowanym na swoim koncie w serwisie allegro.pl przy wyszukiwaniu czegokolwiek, nie wyświetlają mi się oferty które są wystawione na allegro lokalnie.
Pytałem znajomych i opisany problem u nich nie występuje (widzą wszystkie oferty z obu serwisów), problem nie występuje w trybie incognito lub gdy nie jestem zalogowany.
Oczywiście czyściłem ciasteczka, przeinstalowywałem przeglądarkę, nawet logowałem się na innym komputerze i problem na tym akurat koncie w dalszym ciągu występuje.
Ktoś ma może pomysł na rozwiązanie tego problemu?
@walczak.jan Cześć. A czy masz może przykład takiego wyszukiwania, w którym powinieneś widzieć oferty z Lokalnie, a ich nie ma?
Oczywiście.
Przykładowa kategoria - karty graficzne (w podkategoriach również wyraźnie widać brak ofert allegro lokalnie).
Na pierwszym screenie liczba ofert po zalogowaniu na swoim koncie, na dwóch kolejnych screenach liczba ofert w trybie incognito bez logowania i liczba ofert z konta znajomego.
Jedyne obecnie skuteczne to zmiana serwisu... Pochrzanili wyszukiwarki tak, ze sami już nie widzą co i jak i uparcie twierdzą, że tak ma być dla naszego dobra. Inny komp, inna przeglądarka, konto zalogowane lub nie, a czasami konto testowe lub nie i już masz inny wynik.
Najdziwniejsze jest to, że nie mam żadnego problemu z ofertami wstawionymi na allegro.pl, za to będąc zalogowanym nie widzę ani jednej z allegro lokalnie.
Znalazłem rozwiązanie, miałem zaznaczoną opcję "połącz te same oferty" po jej wyłączeniu wszystko wróciło do normy.
Sam chciałem założyć podobny wątek, bo także nie widziałem ofert z allegro lokalnie 🙂 i tak samo miałem zaznaczone 'połącz te same oferty', po odznaczeniu widać oferty z dwóch serwisów 🙂
Dziękuje, że dodałeś rozwiązanie 😄 Wiele osób zakłada temat, pisze, że rozwiązali problem nie dając żadnych wskazówek.