Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dn. 17.09 br otrzymałem wiadomość, że zakupiono wystawiony na Allegro mój przedmiot (stół).
Dn. 18.09. br wysłałem tą przesyłkę pod wskazany adres podany przez Allegro, to co wiem przesyłka do adresata dotarła w należytym stanie (informacja od kupującej osoby), prawdopodobnie kupująca chciała zapłacić kurierowi, lecz on nie przyjął tej opłaty, gdyż zlecenie przesyłki nie było wystawione jako za pobraniem. I to rozumiem, natomiast ja zawsze staram się przesyłki wysyłkowe realizować finansowo przez Allegro. Nawet otrzymałem informację z Allegro dn. 17.09., że jest to kwota 230,00 zł + koszty przesyłki 15,50 zł. Razem 245,00 zł. Kiedy kupująca do mnie dzwoniła co ma zrobić z tą opłatą poleciłem jej opłacić przez Allegro, ponieważ ja rozliczam się przez Allegro. do dziś nie mam żadnej informacji ani wpłaty.
Pozdrawiam! Marek Smuklerz
@MarekSmuklerzB Poproś o zapłątę bezpośrednio na konto. Moze nie wie jak zapłacić.
ps wysyłka przed zapłatą? - ryzykant 🙂
Wysłałeś bez wpłaty. Zawsze sprawdzaj, czy masz pieniądze na koncie bankowym lub tu; https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji#!/
Teraz domagaj się zapłaty jakimkolwiek kanałem, przez Allegro lub bezpośrednio na konto bankowe. W przeciwnym razie zażądaj udostępnienia towaru do odbioru Twoim kurierem, na Twój koszt.