Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry.
sprzedalem przedmiot na allegro lokalnie przez opcje kup teraz . Kupujący rozpoczął płatność lecz jej nie dokonał. Nie mam z nim kontaktu. Pomimo ze pisalem na chacie w allegro lokalnie. Czy po 5 dniach allegro anuluje transakcje ?
@zawada123 Tak, Twoje ogłoszenie zostanie automatycznie wznowione, jeśli kupujący w ciągu 5 dni nie zapłaci za przedmiot przez Allegro Finanse. 🙂
Dziękuje za odpowiedź. czy allegro może mi udostępnić dane kupującego w celu uzyskania informacji czy jest zainteresowany i chce zapłacić czy rezygnuję z zakupu. Na wiadomości z allegro chatu niestety brak odpowiedzi. Czuję że moja sprzedaż jest zamrożona.
@zawada123 przykro mi, ale nie podajemy takich informacji. Do kontaktu na Allegro Lokalnie służy czat, jeśli kupujący nie odpowie i nie opłaci zakupu to oferta zostanie wznowiona.
Dziękuje za informację.
Czy jeśli zakup był we wtorek 11.10.2022 oznacza to że w poniedziałek 17.10.2022 moja oferta zostanie wznowiona ? czy otrzymam maila z potwierdzeniem rezygnacji zakupu / nieopłacenia zamówienia przez klienta ?
@zawada123, na 24 godziny przed wznowieniem się ogłoszenia, otrzymasz wiadomość mejlową.
Żądam jako sprzedający numeru do Allegro ponieważ sprzedałem przedmiot przez Allegro lokalnie przez kup teraz wysłałem przedmiot podobno klient zrobił wpłatę ja nie mam jak odebrać tej wpłaty ani nie przyszła na żadne moje konto Allegro zrobiło się jednym wielkim oszustwem!
Infolinia powinna być !
A masz na Allegro, że sprzedałeś, czy przyszedł link, że zrobił wpłatę i masz ją odebrać skanując kod QR?