Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam pytanie.
Wystawiłem na aukcje 20 sztuk pewnego przedmiotu, ktoś próbował je zakupić je o godzinie 16-17, ale do tej pory płatność jest: rozpoczęta, nie rokuje na to, żeby zmieniła stan 😉. Podejrzewam, że ktoś celowo mógł chcieć, żeby moja oferta zniknęła, bo względem tego produktu była najtańsza, jak to wygląda w praktyce? Jest możliwość, kupienia, ale nie zapłacenia za dany produkt? Mam możliwość wznowienia tej aukcji, jeżeli tak to w jaki sposób? Pozdrawiam
@KhaLion Allegro, czy Allegro Lokalnie? Na Lokalnie po pięciu dniach bez wpłaty aukcja sama się wznowi.
Na zwykłym Allegro po 7 dniach możesz wystawić przedmiot ponownie.
Kupujący czasem rozpoczynają płatność, ale jej nie kończą. Poczekaj do jutra. Wpłaty, zgodnie z regulaminem, są przekazywane sprzedawcom do końca następnego dnia roboczego.
Dziękuję za odpowiedź. Allegro lokalnie, automatycznie tam mnie przerzuca kiedy chce założyć aukcje.
Czyli legalnie można blokować moje aukcje, żeby się przez 5 dni nie wyświetlały??
@KhaLion, sprawdziłam i z tego, co widzę, obie Twoje oferty z Allegro Lokalnie zostały dzisiaj opłacone. 🙂