anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co się dzieje z wyświetlaniem ofert. Kompletna kołomyja

vonPudlitz
#9 Pomysłodawca#

Jest grubo pogrzebane i zamieszane w wyświetlaniu ofert. Przykłady na zrzutach. Wpisując w wyszukiwarkę frazę 

KOJI SUZUKI RING pokazuje trzy oferty. Wszystkie niby wystawione z kategorii Naukowe popularnonaukowe -- Psychologia socjologia. Sęk w tym że jedna z tych ofert jest moja i jest wystawiona w Książki komiksy - horror etc...

Allegro pokazuje w okienku "Podkategorie", że są trzy książki ale poniżej we "wszystkich " jest już 0. Po kliknięciu w podkategorię Naukowe popularnonaukowe w podkategoriach jest 0 a na liście wyświetlają się już tylko dwie oferty ( mojej już nie ma) .  Co ciekawe po cofnięciu i ponownym kliknięciu w Psychologia socjologia znów wyświetlają się dwie oferty na liście ale w podkategoriach pokazuje 0. Niech mi ktoś to wyjaśni bo od środy od godziny 15, 34 nie sprzedaję praktycznie nic. Do tego czasu sprzedaż szła normalnie a od 15 w środę tak jakby ktoś mnie wyłączył i nastała totalna cisza.  Proszę od razu osobę z allegro, która podejmie się wyjaśnienia mi tego zjawiska aby oszczędziła sobie rad pod tytułem "wyczyść przeglądarkę " bo za długo tu jestem na takie numery... 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

vonPudlitz
#9 Pomysłodawca#

zrzut 1.jpgzrzut 2.jpgzrzut 3.jpg

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@vonPudlitz Bardzo proszę, abyś zaczekał na odpowiedź w zgłoszeniu numer 36104628. Tam doradca wyspecjalizowany w tym obszarze dogłębnie zweryfikuje opisywaną sytuację. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

Wielkie słowa ,, doradca wyspecjalizowany ,, podobny grzejstołek wypowiedział się na prośbe autora tego wątku https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedający-o-allegro-lokalnie/co-się-dzieje-z-wyświetlaniem-ofert...

oznacz moderatorów

vonPudlitz
#9 Pomysłodawca#

Tzrzut 4.jpgu jest niezły kwiatek. Na allegro jest 0 a na liście jest 

oznacz moderatorów

vonPudlitz
#9 Pomysłodawca#

Ile mam czekać? Napisałem ładnych parę godzin temu i zero reakcji. Odkąd pojawiły się te kulfony z wyświetlaniem ofert moja sprzedaż spadła praktycznie do 0

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@vonPudlitz Nie jestem w stanie Ci powiedzieć, kiedy dokładnie otrzymasz odpowiedź. Czas odpowiedzi jest zależny od ilości zgłoszeń, jaką mają doradcy. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

vonPudlitz
#9 Pomysłodawca#

To może pokusi się Pani o wyjaśnienie sprawy i rozwiązanie problemu? Bo jak mniemam nie przeczy Pani, że problem jednak jest ?

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Takie zwodzenie z odpowiedzią i tłumaczenie kolejnością zgłaszania może świadczyć jedynie o bardzo dużej ilości problemów zgłaszanych do takiej " specgrupy" i trudnościami ogarnięcia czegoś do powstania którego allegro się samo przyczyniło tworząc swoje udoskonalenia.

oznacz moderatorów