Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie musisz ale lepiej zwrócić niż się później z takim kupującym przepychać.
AL prywatny sprzedający nie musi przyjmować zwrotów
@Piotr201911 jako prywatny sprzedający nie musisz zgadzać się na zwrot, więc decyzja należy do Ciebie 🙂
Żądać czy chcieć to na AL (o ile jesteś prywatnym sprzedawcą) to nie może ale może poprosić a ty podejmiesz decyzję.
Jestem prywatny sprzedawca.
Kupujący podbił w licytacji przedmiot znacznie powyżej wartości.
Zapłacił po kilku godzinach a rano wysłał numer konta prywatnego prosząc o zwrot kasy i żeby nie wysyłać paczki .
@Piotr201911 jesteś prywatnym sprzedającym, więc decyzja czy zgadzasz się na zwrot należy do Ciebie.
Jak nie chce tego towaru to po zakupie możesz spodziewać się ze będzie mógł robić problemy, oczywiście sam decydujesz.
Jeżeli nie doszło do wysłania przedmiotu to zwrócił bym kasę i tyle.
Na prywatne konto nalegał .
Mówiąc zostaw sobie 100 zł za problem a resztę zrób mi przelew
Przedmiot wart 200 zł podbił na tysiąc jednym ruchem .
A rano szybka rezygnacja , odebrałem to jako oszustwo.
Jeśli zrobił bym przelew i nie wysłał paczki to kupujący by mnie oszukał w prosty sposób
@Piotr201911 mi to też wygląda podejrzanie, wstrzymalbym się ze zwrotem kasy.
Zapłacił ile ?100zl i masz środki na koncie?
Zapłacił tysiąc
900 chciał zwrot na prywatne o konto
A potem anulować zakup .
Czyli był by 900 do przodu .
Bogaty kupujący naciągnij go na dodatkowe 200zł będziesz mieć na parę butów 😀
W zyciu sie nie zgadzaj na zwrot na konto poza allegro bo ci zalozy dyskusje i z pok wyludzi kase ze nie dostal towaru. Zaplacil nie zgodzic sie na zwrot wyslac towar zabezpieczony jak czolg a najlepiej bym mu wyslal poczta polska z mozliwoscia odpakowania przy kurierze zeby pptem nie wciskal kitu ze cos rozwalone
@Piotr201911 Podaj tu login tego kupującego. Niech moderatorki sprawdza czy nie nastąpiło jakieś włamanie na konto i płatność podpięta kartą, a później prośba o zwrot kasy na jakieś lewe konto bankowe. Wygląda to bardzo podejrzanie, zwłaszcza, że kupujący pisze, abyś zostawił sobie 100 zł.
Jak kupujący zarabia jak Morawiecki po 30k miesięcznie to co to jest 100zł. Sam bym dawał po 100zł napiwku kupując pizzę za 50zł jakbym tyle zarabiał 😀