Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wyjeżdżam na parę dni i nie chcę zawieść tych,którzy coś ode mnie kupią.Czy oprócz zakończenia sprzedaży wszystkich moich ofert jest inny sposób?Jerzy
Może jest ale czy pewny, urlop też nie jest taki do końca bo trzeba odpowiedzieć, może wydłużyć czas wysyłki?
@jerryp1 Wszystkie Twoje oferty są wystawione na Allegro Lokalnie, więc nie, nie ma innej opcji, poza ich zakończeniem.
Dobry wieczór Pani HolaOla.Dziękuję,że Pani odpowiedziała mi na zadane przeze mnie pytanie.Rozumiem,że jest Pani głosem Allegro,który właśnie w tej sprawie zabrał głos.Ale chyba moja sprawa jest bardziej skomplikowana.Owszem,posiadałem konto na allegro i pewnie właśnie je mógłbym zawiesić,ale musiałem je właściwie zlikwidować,bo ilekroć ktoś coś z tego konta kupił,to ja nie mogłem wygenerować dokumentu wysyłki.I kiedy po 10 takim przypadku /kiedy musiałem zamiast za 8,99 wysłać przedmiot za 14,99/zlikwidowałem po prostu sprzedaż na allegro,przechodząc wyłącznie na allegrolokalnie.Za każdym razem odwoływałem się do doradców allegro,którzy tłumaczyli mi,że trzeba zrobić to-to-to-to i to,ja robiłem to-to-to-to i to-i nic to nie dawało.Może w allegro macie takie pojęcie,że pracujecie tu jedynie z ludźmi 20-30-letnimi ,którzy wszystko ogarniają po prostu na poczekaniu.Otóż nie-mój pesel zaczyna się od 56,mam fajną zabawę sprzedając i kupując nowe i stare winyle,ale nastrój dobrej zabawy pryska właśnie w momencie zetknięcia się z ludźmi bez empatii i tak naprawdę nie pragnących rozwiązania czyjegoś problemu.Jedynie:trzeba zrobić:to-to-to-to i to.Ręce opadają.Jerzy