Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam pytanie ,ile czasu mam na wysłanie paczki od momentu zakupu ?
@annolinna jeśli nie podałeś inaczej to masz na nadanie 7 dni.
Dziękuje za odpowiedz. Pytam ,bo zaistniała bardzo nieprzyjemna sytuacja ,towar został zakupiony w pon , wczoraj został wysłany ,a od środy wydzwania do mnie i pisze sprzedający ,że chciałam go oszukać ,bo paczka została nie wyslana. Paranoja ,co ja mam robić z taką osoba ? Pierwszy raz spotkałam się z takim zachowaniem? Jestem osoba prywatna i nie siedze na Allegro cała dobę ,zaglądam tu dwa razy w tygodniu jeśli wystawie jakiś przedmiot.
@annolinna "...od środy wydzwania do mnie i pisze sprzedający ,że chciałam go oszukać" chyba kupujący dzwoni 🤔
Jak coś sprzedajesz lub sprzedałeś proponuje zaglądać codziennie na allegro a bynajmniej zaglądać na email powiązany z tymże kontem, bo możesz nie na czas zareagować na problem zgłoszony ze sprzedanym przedmiotem. Jak coś sprzedajesz lub sprzedałeś proponuje zaglądać codziennie na allegro a bynajmniej zaglądać na email powiązany z tymże kontem, bo możesz nie na czas zareagować na problem zgłoszony ze sprzedanym przedmiotem.
Tak ,przepraszam za błąd ,jestem sprzedającym. Dziękuje za poradę 😉
Jak nie podałeś innego terminu wysyłki to masz 7dni.
A Ty kiedy chciał byś otrzymać przesyłkę? Jeśli chodzi o mnie to jak najszybciej...
Rożni sprzedający, różne priorytety...
Heh