Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedalem przedmiot zostal wyslany w poniedzialek kupujacy odebral paczke a nadal przycisk z wypłaceniem środków jest na szaro i nie ma mozliwosci jego klikniecia
Wygląda na niezweryfikowane konto, ewentualnie jakąś blokadę. Jak nie masz weryfikacji to ją zrób. A informacji o ewentualnych blokadach szukaj na mailu.
Cześć, @Client:63834174. Problem pojawia się w aplikacji, czy w przeglądarce? Czy to samo dzieje się po zalogowaniu do Allegro w trybie incognito? Jeśli możesz, to podeślij zrzut ekranu (zakryj dane osobowe).
sprawdzalem w aplikacji wczesniej nie bylo takiej sytuacji dopiero teraz sie cos zadzialo
PayU jak i Przelewy24 sa zaakceptowane
Już OK!
Nie nadal problem nie został rozwiązany
Dziękuję, @Client:63834174 za zrzuty ekranu. Przekazałam sprawę do weryfikacji, niedługo wrócę z dalszymi informacjami.
Okej czekam w takim razie na rozwiazanie problemu
@Client:63834174 Widzę, że masz blokadę konta oraz wypłat z powodu niedostarczenia danych wymaganych przez dyrektywę DAC7. Aby je odblokować, musisz uzupełnić formularz z poziomu zakładki "Dane konta" pod pozycją "Dane DAC7", zakładkę znajdziesz tutaj. Po wypełnieniu danych blokady zostaną automatycznie zniesione.
Witam, ja też mam taki problem. Wczoraj przesłałem dane na stronie allegro dotyczącej dyrektywy, jak dlugo sie czeka na odblokowanie?
@grzew11 Do kilku dni roboczych.