anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czemu po zastosowaniu filtrów, wyszukiwarka nie znajduje wystawionego przedmiotu?

danielgt4
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@danielgt4 możesz napisać coś więcej? Widzę Twoje oferty, ale nie wiem jaki filtr masz na myśli. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

danielgt4
#7 Wielbiciel#

Wystarczy użyć jakikolwiek filtr związany z wyposażeniem laptopa np wskazać konkretną kartę grafiki w tym przypadku Quadro M5000M lub np doprecyzowac w filtrze wielkość pamięci ram i przedmiot się już nie wyświetla w liście wyników.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@danielgt4 Myślę, że problem jest taki - w parametrach Twojej oferty model karty masz wpisane "NVIDIA Quadro 5000M" a w wyszukiwarce do wyboru jest "NVIDIA Quadro M5000M"

oznacz moderatorów

danielgt4
#7 Wielbiciel#

Niestety nie mam możliwości wpisania prawidłowej nazwy, pole jest rozwijane z predefiniowanej listy

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@danielgt4 W takim razie faktycznie wygląda to dziwnie.
Poprośmy moderację niech rzuci okiem na problem i sprawdzi z czego może to wynikać.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@danielgt4 gdy zaznaczyłam dokładnie taki filtr jaki Ty masz wskazany w parametrach oferty (NVIDIA Quadro 5000M) to odnalazłam Twoją ofertę. Zwróć proszę uwagę czy zaznaczasz dokładnie taki fitr jaki masz podany w parametrach. 

la_nika_1-1672836790986.png

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

danielgt4
#7 Wielbiciel#

Dziękuje, poprawiłem już mój błąd. Niestety nadal nie wyszukuje po zastosowaniu filtra Quadro M5000M.    Jeszcze jedna sprawa. Pare dni temu ktoś kliknął opcje kup teraz z odbiorem osobistym i wycofał się z transakcji. Natomiast na Allegro nadal mi wisi opłata do uregulowania za prowizje. Co mogę z tym zrobić?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@danielgt4 Przejdź do zakładki Zamówienia i wybierz ofertę, do której chcesz złożyć wniosek o zwrot prowizji. Przy wybranej ofercie kliknij menu "Akcje", a następnie wybierz "Zwrot prowizji". Po wybraniu produktów, o które chodzi kliknij "Złóż wniosek".

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

danielgt4
#7 Wielbiciel#

W zakładce zamówienia nie widnieją żadne oferty

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@danielgt4 W takim razie prześlij nam proszę odstąpienie od umowy kupującego (lub zrzut ekranu, na którym widoczna jest rezygnacja klienta z zakupu) przez ten formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a... 

oznacz moderatorów