Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Wszystkich,
czy coś wiadomo o tym, że aukcje z Lokalnie nie wyświetlają się na Allegro? Czy może jakieś kategorie są zablokowane aby się aukcje nie wyświetlały.
Trochę mnie zirytowało, gdy dziś nie mogłem w żaden sposób (przeglądanie listy aukcji, wyszukiwarka) znaleźć swoich aukcji na Allegro.
Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam, Piotr
Tak jest, to normalne.
A czy konkretne kategorie są zablokowane? Na Allegro widzę czyjeś aukcje z Lokalnie (przez wyszukiwarkę). Przeglądając listę aukcji, nie zobaczyłem nic z Lokalnie. Jest jakaś reguła w tym?
Dziękuję
@ELWIS112 nie konkretne, teraz tak jest.
Przez wyszukiwarkę z hasłem "Posrebrzane Łyżeczki" działa. Ale z głównej strony, jak się wejdzie w kategorię końcową Allegro
Kolekcje i sztuka
Design i Antyki
Platery, posrebrzane i inne
Sztućce
to na liście, nie ma aukcji mojej. Przy filtrowaniu, po cenie i innych, też nie ma.
To normalne? A jeżeli tak, to mam drugie pytanie. Gdy wystawię jedną aukcję na Allegro, to ktoś po wejściu na tę aukcję będzie jakimś sposobem mógł wejść na wszystkie z Lokalnie?
Przez wyszukiwarkę nie działa
Fraza "łyżeczki posrebrzane" i filtr od najniższej ceny
https://allegro.pl/listing?string=%C5%82y%C5%BCeczki%20posrebrzane&order=p
Zwyczajnie wchodząc na kategorię i filtrują również nie pojawia się.
Dziękuję
Gdy słowo w słowo skopiuję tytuł oferty i wkleję w wyszukiwarkę, to widać, ale nikt tak nie wyszukuje, bo nikt nie zna tytułu konkretnej oferty.
Podczas normalnego wyszukiwania na końcu wyników pojawia się "zobacz podobne" i kieruje na Lokalnie.
Faktycznie na końcu listy. Czyli Lokalnie jest sukcesywnie wypychane z Allegro i pewnie niedługo w ogóle zniknie. Pewnie jak i prywatni sprzedawcy na Allegro też w końcu znikną.
Pytanie końcowe
Gdy wystawię jedną aukcję na Allegro, to ktoś po wejściu na tę aukcję, będzie jakimś sposobem mógł wejść na wszystkie moje z Lokalnie?