anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy coś wiadomo o tym, że aukcje z Lokalnie nie wyświetlaja się na Allegro?

MAMY ROZWIĄZANIE!
ELWIS112
#7 Wielbiciel#

Witam Wszystkich,

czy coś wiadomo o tym, że aukcje z Lokalnie nie wyświetlają się na Allegro? Czy może jakieś kategorie są zablokowane aby się aukcje nie wyświetlały.

Trochę mnie zirytowało, gdy dziś nie mogłem w żaden sposób (przeglądanie listy aukcji, wyszukiwarka) znaleźć swoich aukcji na Allegro.

Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam, Piotr

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
LEW433
#21 Demiurg#

Tak jest, to normalne.

oznacz moderatorów
ELWIS112
#7 Wielbiciel#

A czy konkretne kategorie są zablokowane? Na Allegro widzę czyjeś aukcje z Lokalnie (przez wyszukiwarkę). Przeglądając listę aukcji, nie zobaczyłem nic z Lokalnie. Jest jakaś reguła w tym?

Dziękuję

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@ELWIS112  nie konkretne, teraz tak jest.

oznacz moderatorów
ELWIS112
#7 Wielbiciel#

https://allegrolokalnie.pl/oferta/piekne-posrebrzane-lyzeczki-ze-wzorem-6-szt-lata-70-nowe-2tm?rep=1...

Przez wyszukiwarkę z hasłem "Posrebrzane Łyżeczki" działa. Ale z głównej strony, jak się wejdzie w kategorię końcową Allegro

Kolekcje i sztuka
Design i Antyki
Platery, posrebrzane i inne
Sztućce

to na liście, nie ma aukcji mojej. Przy filtrowaniu, po cenie i innych, też nie ma.

To normalne? A jeżeli tak, to mam drugie pytanie. Gdy wystawię jedną aukcję na Allegro, to ktoś po wejściu na tę aukcję będzie jakimś sposobem mógł wejść na wszystkie z Lokalnie?

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

LEW433_0-1739638972382.pngLEW433_1-1739638992205.png

oznacz moderatorów
ELWIS112
#7 Wielbiciel#

Przez wyszukiwarkę nie działa

Fraza "łyżeczki posrebrzane" i filtr od najniższej ceny

https://allegro.pl/listing?string=%C5%82y%C5%BCeczki%20posrebrzane&order=p

Zwyczajnie wchodząc na kategorię i filtrują również nie pojawia się.

Dziękuję

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Gdy słowo w słowo skopiuję tytuł oferty i wkleję w wyszukiwarkę, to widać, ale nikt tak nie wyszukuje, bo nikt nie zna tytułu konkretnej oferty.

Podczas normalnego wyszukiwania na końcu wyników pojawia się "zobacz podobne" i kieruje na Lokalnie.

oznacz moderatorów
ELWIS112
#7 Wielbiciel#

Faktycznie na końcu listy. Czyli Lokalnie jest sukcesywnie wypychane z Allegro i pewnie niedługo w ogóle zniknie. Pewnie jak i prywatni sprzedawcy na Allegro też w końcu znikną.

Pytanie końcowe

Gdy wystawię jedną aukcję na Allegro, to ktoś po wejściu na tę aukcję, będzie jakimś sposobem mógł wejść na wszystkie moje z Lokalnie?

oznacz moderatorów