Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry zgłaszam się do Państwa z prośbą o pilną blokadę użytkownika Allegro. Chodzi mi o fakt, że ciągle ta osoba mi się naprzykrza i z innych kont licytuje i nie płaci wygranych licytacji. Teraz ostatnio z jednego konta ciągle się o coś czepia i proponuje mi ceny 1zł za przedmioty o 300x droższe. Miał czelność jeszcze mi napisać: "To niech Pan sprobuje zablokowac ^)Hehe" dlatego bardzo proszę o blokadę tego użytkownika, bo już nie mam siły... na Allegro Lokalnie MOCNO brakuje opcji blokady użytkowników, dlatego jestem zmuszony już niedługo zrezygnować z Allegro Lokalnie na stałe, bo bardzo jest to wkurzające jak próbuje sprzedać kilka przedmiotów już kilka miesięcy i jakiś wariat dla śmiechu utworzył kilka kont i sobie z nudów licytuje i nie płaci za wygrane licytacje. Teraz na dodatek naprzykrza się w wiadomościach.
Teraz atakuje mnie wiadomościami i zarzuca mi kupno ekspresu w biedronce i że za drogo sprzedaję 😄 Co za ludzie...
@HITMAN_C4791 Wyślij zrzut ekranu wiadomości kupującego razem z widocznym loginem klienta na adres spolecznosc@allegro.com
Podaj również inne loginy tego użytkownika- jeśli je znasz.
W wiadomości dodaj link do bieżącego wątku.
Co mi to da jeśli podeślę inne nazwy kont tego użytkownika? Mam takich ludzi u siebie w wiadomościach Allegro Lokalnie BARDZO dużo niestety. Allegro Lokalnie kuleje pod względem braku możliwości zablokowania osób, które kolejny raz licytują dany przedmiot i nie płacą lub po prostu chamsko piszą. Nie chce mi się bawić w screenshoty, bo i tak przechodzę z Allegro na inną odnogę serwisu aukcyjnego (zaczynającego się na "O" a kończącego na "X"). Ale dziękuję jeśli będziecie mogli tego człowieka zablokować, bo teraz non stop mi się odgraża i któryś raz proponuje 1zł lub 2zł za ekspres, który osobiście zakupiłem. BTW: Nawet nie wiedziałem, że można go mieć nieco taniej jeśli sięzrobi jakieś zakupy w Biedronce hehe 😄
@HITMAN_C4791 Prosiłam o wysłanie tych zrzutów na adres e-mail. 🙂
Zgłosiłam te wiadomości i użytkownika do odpowiedniego zespołu.
No tak, przepraszam 🙂 Za dużo ostatnio mam na głowie i z automatu tutaj napisałem. Bardzo dziękuję 😊 Miłego dnia!
@HITMAN_C4791 Teraz na dodatek naprzykrza się w wiadomościach.
A to już podpada pod uporczywe nękanie.
No niestety... ale już zaraz swoje wszystkie aukcje przeniosę do innego serwisu i będę miał spokój, bo tam można od razu blokować użytkownika 🙂