anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę wystawiać na lokalnie

Wielki223
#8 Zapaleniec#

Witam ,przy wystawianiu np gry na PlayStation 4 na allegro lokalnie,wybieram zakładkę "gry na konsolę" itd i powinna mi się pojawić ramka z wyborem danej konsoli ,np PlayStation 4, PlayStation 5 , Nintendo SWITCH itd,jednak się nie pojawia i przy próbie wystawiania przedmiotu, wyskakuje komunikat o uzupełnienie cech przedmiotu.Mam nadzieję że to tylko chwilowa usterka i wszystko za kilka godzin wróci do normy.

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

Wielki223
#8 Zapaleniec#

Po prostu zniknęła kategoria "platforma" w formularzu wystawiania 

IMG_20250211_033215.jpg

 zamiast tego wyskakuje ten komunikat na czerwono o uzupełnieniu cech:

Screenshot_2025-02-11-03-35-08-790_com.android.chrome.jpg

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Wielki223 Pracujemy nad rozwiązaniem problemu. Aktualnie wystawienie oferty powinno być już możliwe. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Wielki223
#8 Zapaleniec#

Rzeczywiście mogłem teraz wystawić przedmiot,ale zastanawiam się w jaki sposób ktoś ,kto będzie chciał go zakupić, go znajdzie.Ponieważ gra jest wystawiona ogólnie w kategorii "gry na konsolę" ale dalej nie mogę podać bardziej szczegółowej kategorii,jak np "PlayStation 4"

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Wielki223 Możesz edytować ofertę i dodać tę informację w jej opisie. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Wielki223
#8 Zapaleniec#

Informacja o tym że jest to gra na PlayStation 4 widnieje w opisie od samego początku,nie zmienia to jednak faktu , że ktoś wyszukując tę oferte w zakładce z grami na PlayStation4 jej niestety nie znajdzie.

Screenshot_2025-02-11-15-03-14-056_com.android.chrome.jpg

 Dopiero w ogólnej wyszukiwarce,gra jest widoczna ,ale w grach na PlayStation 4 niestety nie jest

Screenshot_2025-02-11-15-03-21-279_com.android.chrome.jpg

oznacz moderatorów

Wielki223
#8 Zapaleniec#

Gra powinna się znajdować w tej kategorii, która jest podkreślona na poniższym zrzucie ekranu,ale niestety nie ma tej opcji w formularzu wystawiania.Fajnie by było gdybyście ją

IMG_20250211_150620.jpg

przywrócili 

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Wielki223 Rozumiem, że może to być problematyczne. Mamy świadomość problemu występującego z danym parametrem i pracujemy nad jego rozwiązaniem - aktualnie wyłączona została obowiązkowość tego parametru, jednak jest to jedynie chwilowe. Dam znać, gdy sprawa zostanie rozwiązana, nie powinno być wówczas problemu z wyborem odpowiedniego parametru podczas wystawiania ofert. 

Widzę również, że załączyłeś zrzut ekranu z Allegro, a wystawiasz na Allegro Lokalnie - na Allegro wciąż jest możliwość wybrania kategorii "Sony PlayStation 4".

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Wielki223
#8 Zapaleniec#

Na allegro zwykłym,nie mogę wystawiać z wysyłką "smart" wiec dla mnie wystawianie na allegro odpada.W każdym razie dzięki za informację,czekam na naprawę problemu.Pozdrawiam:).

oznacz moderatorów

Wielki223
#8 Zapaleniec#

@julienail  napisał(a):

@Wielki223 Rozumiem, że może to być problematyczne. Mamy świadomość problemu występującego z danym parametrem i pracujemy nad jego rozwiązaniem - aktualnie wyłączona została obowiązkowość tego parametru, jednak jest to jedynie chwilowe. Dam znać, gdy sprawa zostanie rozwiązana, nie powinno być wówczas problemu z wyborem odpowiedniego parametru podczas wystawiania ofert. 

Widzę również, że załączyłeś zrzut ekranu z Allegro, a wystawiasz na Allegro Lokalnie - na Allegro wciąż jest możliwość wybrania kategorii "Sony PlayStation 4".

Wiadomo już coś więcej? 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Wielki223 nawiązując do wiadomości @julienail da znać gdy sprawa zostanie rozwiązana 🙂 Proszę o cierpliwość.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

SAWK1
#1 Nowicjusz#

U mnie to samo, żenujące wystawianiu przedmiotu 10 razy ze skutkiem zerowym ponieważ ciągle są podświetlone cechy produktu pomimo wypełnienia wszystkich wielokrotnie

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@SAWK1 Czy możesz podesłać zrzuty ekranu i napisać, w jakiej kategorii próbujesz wystawić ofertę oraz z jakim parametrem jest problem?

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów