Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jest tak: wystawiłem przedmiot na Allegro lokalne, dziś pojawił sie kupujący, kupił, zapłacił i minutę później pisze mi że się pomylił i zeby mu nie wysyłać.
Banalnie proste, powinna być do tego jakaś procedura, jakiś banner, link, cokolwiek żeby to wszystko zatrzymać, odwrócić. Szukam i nie znajduję niczego, owszem są w FAQ poradniki jak zwiększyć sprzedaż, różne promocje itp, itd... ale co z zaistniałą sytuacją począć - ani słowa.
Więc zapytowywuję wszelakich tutejszych popularyzatorów i rozwiązywaczy, gdzie ja znajdę instrukcję stosowną do zaistniałej sytuacji? No i przy okazji co ja mogę w tej sytuacji począć?
Pozdrawiam
Allegro lokalnie to portal ogłoszeniowy, nic tu nie ma 😞 jak zapłacił wypłać kasę i zwróć na konto, opłaty za wystawienie nie odzyskasz 😞
Możesz mu wysłać jak jesteś osobą prywatną zwroty tu nie działają, a jak sie rozmyślił odlicz mu opłatę za wystawienie 🙂
@kostas11. Dzięki ale czy ja z każdą taką du...relą muszę biegać, szukać pytać się?
To powinno być napisane wielkimi literami na stronie głównej allegro i w kazdym poradniku..
Ale za poradę dziękuję 👍
@br. nie da się za dużo tego, a logując się potwierdzasz znajomość regulaminu 😉
a tu jest wszystko https://allegro.pl/regulamin/pl/zalacznik-13
@kostas11. No tak załącznik 13.
Już sama nazwa zniechęca.
kupił, zapłacił i minutę później pisze mi że się pomylił i zeby mu nie wysyłać.
spoko, potraktuj go jako darczyńcę, jak bezdomnego co oddał ci Mercedesa i niestety umarł 😄