Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, dzisiaj dostałem taką wiadomość
Twoj produkt znalazl nabywce! Otrzymac platnosc i etykiete: [edytowano]
Kliknąłem w to i przeniosło mnie do allegro lokalnie ale nic nie mam żadnych środków na allegro ani nic. Myślałem że to ja muszę zautoryzować z moim bankiem ale wyskakiwał mi błąd autoryzacji?
To nie wygląda na wiadomość od allegro tylko na próbę wyłudzenia .
Jeśli podałeś jakiekolwiek dane logowania do banku to natychmiastowo dzwon na infolinie to zgłosić bo właśnie podałeś swoje dane logowania oszustom…
@mat9234 Cześć, jest to próba wyłudzenia danych. Jeśli podałeś swoje dane logowania do bankowości elektronicznej, to koniecznie zadzwoń na infolinię swojego banku i zgłoś ten incydent!
@mat9234 " Kliknąłem w to i przeniosło mnie do allegro lokalnie..."
Masz chyba świadomość, że w ten sposób ujawniłeś swoje dane logowania do konta Allegro. Również do banku zdążyłeś ujawnić chociaż błąd autoryzacji wskazuje że bank odrzucił próbę, albo że to była fałszywa strona banku i fałszywy komunikat.
Zmień natychmiast dane logowania do konta Allegro a również hasła dostępu do banku, bo próba logowania prawdopodobnie też ujawniła login i hasła.
Może jeszcze nie jest za późno...
Tak zrobiłem, na szczęście nie było zapuźno i wszystko jest na swoim miejscu dziękuję bardzo! Lekcja na całe życie
Miałem tak samo ale Bank zareagował natychmiast i zablokował mi dostęp do banku.
Witam,
Również otrzymałem dzisiaj takie smsy i jest to o tyle podejrzane, że przyszły z numeru z którego zawsze przychodzą do mnie wiadomości czy to z sms kodami czy z promocjami z Allegro.
Jeżeli to próba wyłudzenia to wygląda BARDZO realistycznie...