Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Niestety nie znalazłem przycisku "poskrarzyć się", więc zgłaszam oszusta tutaj:
Otrzymałem od niego wiadomość o takiej treści:
Obrazek jest dla nas niewidoczny.
@Client:78116839 dziękuję za Twoje zgłoszenie. Na tym koncie doszło do włamania, zabezpieczyliśmy je.
@TheMixolydian dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto, ponieważ doszło na nim do włamania.
Zgłaszam następnego oszusta
@mr23 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Ja również dostałam dzisiaj taką wiadomość do mojej sprzedaży.
@drawinglover dziękuję za Twoje zgłoszenie! Podjeliśmy już działania wobec tego konta, jest już zabezpieczone.
Dostałem maila z prośbą o potwierdzenie dostawy Czy kliknąć w link ? wcześniej kupujący prosił o podanie maila Dostałem to od aka662
Pozdrawiam Andrzej
@eju96 Nic nie klikaj.To próba wyłudzenia danych.
@eju96 nie! Nie klikaj proszę w żaden link. Już sprawdzam to konto.
Aktualizacja: na tym koncie doszło do włamania już je zabezpieczyliśmy, jeśli klikąłeś w link to bardzo proszę, dla pewności przeskanuj swoje urządzenie programem antywirusowym.
Dzięki za informację
NIc nie kliknąłem - usuwam maile pozdrawiam Andrzej
kolejny z prośbą o maila
jakaś plaga się zaczęła.
ja tez wczoraj dostalam dwie prosby o e-maila od kupujacych.to jak rozumiem nie mozna pdawac w zadnym wypadku?
@Klos01 Dziękuję za zgłoszenie, już działamy.
@Client:102325581 NIe, nie podawaj proszę żadnych informacji, bo to próba wyłudzenia Twoich danych osobowych.
Dzień dobry, użytkownik artur_siara prosi o mojego maila a następnie wysyła mi scam w rodzaju:
Twój przedmiot został opłacony przez kupującego. |
Jak zdobyć pieniądze? |
@Dan222 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto. Jeśli kliknąłeś w link przesłany w wiadomości e-mail przez tą osobę to dla bezpieczeństwa przeskanuj proszę swoje urządzenie programem antywirusowym.
Witam, dostałam wiadomość z allegro lokalnie do mojej sprzedaży z prośbą o mój adres mailowy. Przeczytałam, że to może być spam więc zgłaszam. Proszę o pomoc.
@drawinglover dziękuję za Twoje zgłoszenie. Zabezpieczyliśmy to konto, ponieważ doszło na nim do włamania.