Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
W dziale "Kopie i reprodukcje", czyli głównym źródle monet z mennicy w Wuhan, mamy łobuza, który najpierw blokuje innych, podbijając absurdalne kwoty, następnie bez skrępowania wystawia kilka własnych licytacji. Atakuje z dodatkowych kont "Client", jednak czasy logowania zgrywają się z jego głównym kontem.
Pytanie do Allegro: czy wariant Lokalnie może otrzymać czarną listę lub, co byłoby piękne, domyślną blokadę użytkowników bez pełnych danych? Problemy są zawsze z Client, a z głównego konta nie każdy będzie chętnie łobuzować.
P.S. Pozdrawiam pana, panie K.
@M1CH4L1 Widzę, że napisałeś już do nas w tej sprawie drogą mailową. Proszę, zaczekaj na odpowiedź. Sprawa trafiła do zespołu, który zajmie się weryfikacją opisywanej sytuacji.
Wczoraj napisałem wiadomość w tym temacie, także nie będę dublować, poczekam na odpowiedź mailową. Natomiast dzisiaj postanowiłem wspomnieć o tym tutaj, ponieważ dzieją się cuda i cudeńka i śmieszny koleś uprawia jakąś powiatową gangsterkę i kontrolę nad kategorią 🙂
Udało się zablokować dwa konta, dobry początek. Jeśli ktoś otrzymał ekstra ofertę z kont innych niż Client:139971810 i Client:140094384, warto je zgłosić. Obecnie jestem w kontakcie mailowym w sprawie głównego konta tego pana, niespecjalnie trzeba szukać, bo i on bardzo ostentacyjnie promuje swoje nietknięte aukcje pośród tych na dziesiątki i setki tysięcy.
Co prawda weryfikacja nadal trwa, ale sam fakt takiej sprawy w toku ostudził nieco naszego bohatera, bo nagle pojawienie się jego aukcji nie jest natychmiast związane z napaścią na te, które uważa za konkurencyjne. Czy zmieni modus operandi, a może jednak zmądrzeje z okazji świąt, tegeo dowiemy się pewnie niedługo.
Nie zdziwiłbym się gdyby to był jakiś młodzieniec albo starsza osoba myśląca że skoro jest taka techniczna możliwość to tak można 🙂