Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Okej dziękuję bardzo za odpowiedź
@SUKCES785 czy mogę poprosić Cię o loginy osób od których otrzymałeś takie prośby?
@mwmonety ma rację i kupujący nie potrzebują Twojego adresu e-mail, aby zrealizować zamówienie.
Podaje jeszcze dwa konta fakowe kasienka19939i Client:101286479 obydwa chca moje adresy mailowe Proszę o blokade i weryfikacje
@witkosia dziękuję za Twoje zgłoszenie! Wskazane konta zostały juz zabezpieczone.
@Filipsssss dziękuję za Twoje zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
Już trochę takich fake kont spławiłem ale ostatnio robią się coraz bardziej irytujący, przydałby się przycisk w apce do szybkiego i wygodnego zgłaszania.
Dorota72_2004 chce mail
agnieszka_mirkow chce nr tel
@maciek1990_2006 @Dawidmdj Bardzo dziękuję Wam zgłoszenia, działamy już w sprawie tych kont.
Witam,
ja również otrzymałam dzisiaj prośbę na komunikatorze o przekazanie linka do aukcji na aplikacji poprzez e-mail. Rzekomo użytkownik nie mógł jej odnaleźć. Byl ranek i umysł miałam zaćmiony, wysłałam. Na maila otrzymałam oczywiście wiadomość z linkiem do płatności za aukcje. Oczywiście nie wchodziłam w niego. Poniżej zdjęcia.
Dostałem prośbę o e-mail od użytkownika Lizard7777
@Kakabel_inc @iwonaanna2 Dziękuję Wam za zgłoszenia, to konto jest już zablokowane w naszym systemie.
Kolejny...
@Dawidmdj dziękuję za Twoje zgłoszenie. Zabezpieczyliśmy to konto.
Zastanawiam się ile jeszcze takich wiadomości dostanę 🤔
Witam. Ja otrzymałem podobną wiadomość ale na WhatsApp bo podałem numer telefonu w ogłoszeniu...
@Client:58747046 dziękuję za Twoje zgłoszenie! To konto jest już zablokowane.
Kolejny
@martha_20_2006 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczylismy to konto.