Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Sprzedałam basen i m pytanie bo wpłaciłam do państwa 1 zł w celu odblokowania i co dalej ? Jak przejdą na konto moje dopiero wysyłać przedmiot ? Jak wysyłam gdzie mam zadzwonić po kuriera ? Proszę o szybki kontakt
@AgaMrukow jak masz pieniądze na koncie allegro Środki i historia operacji to przedmiot powinieneś wysłać. Weryfikacja konta do wypłat trwa do 5 dni (o ile podane dane w allegro pokrywają się z danymi z konta bankowego)
Co do wysyłki zależy jaką metodę transportu udostepniłeś. Czy sprzedaż była na allegro lokalnie? Jeżeli to kurier to zamawiasz samodzielnie (Poczta Polska, broker kurierski, punkt nadań DPD, DHL ....) Jeżeli to allegro paczkomat InPost powinieneś mieć możliwość wygenerowania etykiety (umieszczasz w paczkomacie.lub paczkopunkcie)
@AgaMrukow w przypadku operatora PayU weryfikacja może zająć do 3 dni roboczych. Możesz wysłać już przedmiot do kupującego, ponieważ został opłacony. Kuriera możesz zamówić przez zewnętrzną firmę, np. brokera furgonetka czy epaczka.