Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy jako osoba sprzedająca na Allegro mogę wysłać paczkę bez etykiety? Nie mam drukarki i nie mam za bardzo gdzie wydrukować etykiety Co mogę zrobić w takiej sytuacji kiedy klient już opłacił przesyłkę
@Leon8101 nie da się 😞 za mało szczegółów, jaki przewoźnik i gdzie sprzedaż ?
@Leon8101 aby nadać te przesyłki na Allegro Lokalnie konieczne będzie wydrukowanie etykiety, bo to metoda Allegro Paczkomaty InPost. W przypadku Allegro One Box nie jest to konieczne, ale to nie jest metoda dosatwy jaką wybrali kupujący.
Witam mam spore problemy obecnie już od dłuższego czasu nie tylko się ogarnę to przyrzekam że wyślę to co obiecałem
@Leon8101 Powinieneś nadać te paczki w ciągu 7 dni. Najlepiej skontaktuj się z kupującym i poinformuj, że nadasz paczki (żeby klient się nie martwił) 🙂
Tylko poza system Allegro da się wysłać paczkomatem InPostu, ale to dodatkowy koszt jak wysyłasz że Smartem masz etykietę od Allegro.
@Leon8101 Zawsze możesz wysłać paczkę jeśli masz adres lub inny namiar kupującego (paczkomat). Pakujesz, idziesz na pocztę lub do punktu nadawczego, wysyłasz.
Kłopot jest w rozliczeniach, gdy wyślesz paczkę sam wyjdzie chyba drożej niż z pomocą Allegro, ale na pewno taniej niż kupno drukarki.
Jeśli nie masz drukarki to etykietę wydrukuje ci tanio punkt usługowy: ksero itp, takie punkty są chyba w każdym mieście blisko urzędów. Etykietę trzeba mieć w pliku na pendrajwie.