Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@zelka_2006 Pisz w jednym wątku i nie twórz kolejnych.
Nie, nie możesz ubiegać się o zwrot od Allegro bo nic nie kupiłaś na Allegro tylko dałaś się oszukać na fałszywej stronie. Niestety.
Dzień dobry dnia 21 sierpnia zakupiłem przez alego lokalne thermomixa po opłaceniu dostałam informację od pani sprzedającej ze płatność anulowano i ze pien8adze wrócą do mnie do 48 h. Niestety ich nie potrzymałam. A oferta w ogólne nie widnieje w moich zakupach.
@zelka_2006 Jeśli znalazłeś ogłoszenie na 0LX lub marketplace FB a potem dostałeś "link do allegro" to niestety ale zostałeś oszukany.
Ten link nie prowadził do Allegro Lokalnie tylko do fałszywej strony imitującej serwis allegro.
BLIK który podałeś i potwierdziłeś posłużył najpewniej do wypłaty gotówki w bankomacie lub ewentualnie do zakupu krypotowalut (sprawdź potwierdzenie tej transakcji w bankowości).
Możesz się z tym zgłosić na policję ale na odzyskanie pieniędzy nie licz niestety bo w praktyce będzie to graniczyło z cudem 😐
@zelka_2006 nie powielaj proszę wątków.
Jest to oszustwo, kupiłaś produkt z fałszywego linka. Warto zweryfikować przed zakupem czy link do Allegro Lokalnie to https://allegrolokalnie.pl/...
Zachęcam zgłosić sprawę na policję.