Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zaczynam mieć wrażenie, że Lokalnie ma na celu wyprowadzanie z równowagi osób, które z niego korzystają.
To nie są ułatwienia tylko utrudnienia, które powodują zamieszanie i możliwość zrobienia pomyłki.
Dlaczego musi być tak, jak Wy chcecie, choćby ta lista sprzedanych. Nie można dać wyboru na tej liściepokaż szczegóły/ukryj szczegóły?
Nie możecie przyjąć oświadczenia, że użytkownik igolek nie zamierza zmieniać adresu przez najbliższy rok, albo i do końca życia, a jeżeli to się zmieni to użytkownik ten poinformuje o zmianie?
Nie wiem, czy mam rację ale wydaje mi się, że doskonała praktyka (pamiętam ze Spotkań A), by autorzy wszelkich zmian sami korzystali z serwisu jako sprzedawcy i kupujący, jest już przeszłością. Nie sądzę, by ktoś, kto to wymyślił, musi walczyć z bezsensownym wysyłaniem wiadomości przez enter doprowadzając się do białej gorączki, a dezorientując rozmówcę.
I nie ma w tych udziwnieniach żadnej konieczności, raczej jest brak przemyśleń, nieświadomość trudności, jakie stwarzają te "ułatwienia" użytkownikom.
Piszemy to samo od lat. Dokładnie na obu allegro tak robią. Generalnie już nikt tu na jakąkolwiek poprawę nie liczy. Ewidentnie widać, że mają premie za realizacje nowych pomysłów, a nie prawidłowe działanie platform. Stąd ciągłe zmiany i praktycznie zero napraw problemów. A my możemy jedynie wyżyć się tu na forum albo iść gdzie indziej...