anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

czy mozna zablokowac kupujacego na allegro lokalnie?

MECENAS--2021
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

Nie, nie ma takiej możliwości, ale jak wiele razy kupuje i nie płaci to zgłaszaj do Allegro.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

samemu nie dopiero interwencja allegro jak sobie nagrabi daje bana na konto

oznacz moderatorów

C777EU
#7 Wielbiciel#

Totalny bezsens, lepiej jest to rozwiązane na **piiip** gdzie jak ktoś się nieodpowiednio zachowują bądź wypisuje głupoty można taką osobę zablokować. 

Ja mam przypadek 83 letniego dziadka który ma Alzheimera i pomimo otrzymania kupionej rzeczy wydaje mu się codziennie o tej samej porze że jej nigdy nie otrzymał i wypisuje kilka razy dziennie z pytaniami gdzie jest jego przesyłka. 

Przykre jest to że już zgłaszałem to allegro którzy bagatelizują sprawę. Bardzo słabo to wygląda zwłaszcza gdy się zapłaciło kilka tysięcy prowizji od sprzedaży a nie potrafią zablokować wariata z Alzheimerem. 

oznacz moderatorów

OldGames4You
#8 Zapaleniec#

Mnie też to irytuje. Miało być jak na **piiip**, a nie jest. Powinna być możliwość blokady. usunięcia rozmowy i zrobienia porządku. Czasami chcę wrócić do starych ważnych dla mnie rozmów, to muszę przebrnąć przez tonę chłamu. Dostaję durne oferty, choć mam napisane, że tego nie chcę. Kompletna olewka sprzedawców. Niedopracowane lokalnie do bólu. Od dawna bym blokował tych, którym nie chcę nic sprzedać jak i na **piiip**

oznacz moderatorów