Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy na allegro lokalnie przy dostawie za 8.99 [allegropaczkomat] jest zwrot towaru z odsylką z darmo? Czyli, czy:
1. Klient może chcieć zwrócić towar i ja muszę to zaakceptować [tak jest na allegro]
2. Czy jeśli klient przy zakupie wybrał paczkomatallegro [8.99], to odsyłkę ma za darmo, czy musi płacić za nią?
Po pierwsze na AL przy sprzedaży od prywatnego sprzedającego nie ma zwrotów bez podania przyczyny (chyba że się dogadacie). Tu masz opisane: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/zarzadzanie-sprzedaza-na-allegro-lokalnie/jak-nadac-przes...
Ok, dzięki za info:) Bo ja mam większość 'Ogloszeń darmowych', ale do 30.11 jest 'Kup teraz' bez prowizji, więc chcę pozmieniać, ale nie wiedziałam jak to jest z tymi zwrotami. Ale powiedz proszę-tak czy siak, czy na AL jest ta odsyłka za darmo?
Tak, zwrot przez Paczkomaty jest darmowy ale nie tylko na Allegro.
A jak poda przyczynę, to z automatu jest przymus przyjęcia zwrotu-tak jak na allegro?
@deszcz33 Na Allegro Lokalnie nie ma darmowych zwrotów. Za odesłanie kupujący płaci. Jeżeli klient jednak nie odbierze paczki z paczkomatu, wróci ona do Ciebie za darmo. Warunek jest taki, że musi to być towar sprzedany przez Kup teraz lub w licytacji i wysłany paczkomatem za pośrednictwem Allegro.