Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
Wczoraj wystawiłam na allegro lokalnie 3 rzeczy. W ciągu jednego dnia dostałam 7 wiadomości z prośbą o podanie maila od następujących osób:
JuliaBoss
Zakrzewski1985
Soko634346336
WysockaMon
hanna1132
jjaniszewska0
Proszę zrobcie coś z tym bo będę musiała zrezygnować z waszych usług... a do tej pory byłam zadowolona
@majaaa1010 dziękuję za Twoje zgłoszenia! Konta są już zablokowane.
o co chodzi z taka wiadomoscia?
@Client:43720973 Cześć. Jest to próba wyłudzenia danych. Nie podawaj proszę żadnych swoich danych. Konto, z którego wysłano do Ciebie wiadomość zostanie zablokowane.
Witam. Ja w przeciągu ostatniego tygodnia miałem trzy takie wiadomości. Dzisiaj też jedna ale konto już zablokowaliście. Musi to być ta sama osoba skoro tą samą regułkę rozsyła za każdym razem. Tutaj widzę, że jest inny tekst.
@Arek1977r, to konto jest już zablokowane. 🙂
Witam panią, jestem zainteresowaną zakupem "kup teraz",ale mąm problem jak na zdjęciu, proszę napisać êmãił,to potrzebne przy zakupie. Dzięki.😊
podałam maila i dostałam wiadomość
@Szynszyla_2012 Niczego nie podawaj, nic nie klikaj, bo stracisz pieniądze. To próba oszustwa.
@Szynszyla_2012 1. Używaj wyszukiwarki na forum
2. To próba wyłudzenia danych - zglos do Allegro
@Szynszyla_2012 dziękuję za zgłoszenie! Konto osoby, która do Ciebie napisała już zablokowaliśmy. Bardzo proszę jeśli kliknęłaś w link w wiadomości e-mail przeskanuje telefon i komputer programem antywirusowym.
Mam podobny problem właśnie dostałem wiadomość z konta hannax1123 że chcę kupić mój przedmiot ale potrzebuje email
@kulozeby, konto jest już zablokowane. Dzięki za czujność!
Proszę o zwrócenie uwagi na konto użytkownika, który chce ode mnie adres e-mail.
@Nati0705 Jeśli nie chcesz stracić pieniędzy, nie podawaj.
Tez dostałam coś dziwnego
@Nati0705 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
@Akcesorianajuz dziękuję! Jedno wskazane konto było już zablokowane, a drugie właśnie zgłosiłam i za chwilę również nie będzie aktywne.
zgłaszam dwa konta z podobnymi wiadomościami
@bozenamartag Oba konta zostały już zablokowane
Dostałam taka wiadomość i maila z prośba o potwierdzenie zamówienia. W zamówieniach oczywiście nic nie ma. Proszę o blokadę tego „kupującego”
@agitka27 Dziękuję za czujność i za zgłoszenie! Konto zostało zablokowane