Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kubat94 tak jeśli zostanie wybrana przesyłka za pobraniem lub odbiór osobisty . Przy płatności z góry opłata transakcyjna naliczana jest po wpływie środków .
Od razu po aukcji dostałem wiadomość od kupującego, że nie zapłaci, gdyż zalicytował dla żartów. A żart polegał na 30 krotnym zawyżeniu ceny przez co boję się wysokiej prowizji. A jeżeli w opcjach wysyłki dałem tylko po wcześniejszej przedpłacie to mogę być spokojny, czy lepiej dodatkowo zgłosić sprawę do Allegro?
kubat94 jesli to było na lokalnie i klient nie zapłaci opłaty Ci nie nailczą . Pamiętaj , że w takim przypadku oferta automatycznie się wznowi po 5 dniach . Raczej unikaj oferowania przesyłek za pobraniem i odbioru osobistego unikniesz prowizji przy nieopłaconych transakcjach.
@kubat94 Jeśli nie było tam odbioru osobistego i wysyłki za pobraniem, możesz być spokojny, prowizja nie zostanie naliczona.
W takiej sytuacji po pięciu dniach licytacja Ci się odnowi automatycznie, ale otrzymasz maila, w którym możesz zablokować to odnowienie w ciągu 24 godzin.
A ja dodatkowo radzę nie wystawiać na allegro lokalnie licytacji, nie ma tam żadnych zabezpieczeń przed takimi licytacjami dla jaj, można tam licytować jako anonim, nie mając nawet wpisanych żadnych danych w allegro. W dodatku takich ofert nie da się wycofać.
@kubat94Klient ma 5 dni na zapłatę i ten sposób blokuje Ci sprzedaż, możesz wystawiać na zwykłym.