anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego co m-c jestem obciążany kwotą za sprzedaż przedmiotu. Kiedy sprzedaży w ogóle nie było??!

jarpolnew
#7 Wielbiciel#

Witam.

Co m-c pobieracie opłaty od transakcji, w której kupujący zrezygnował. Pieniądze kupującemu zostały zwrócone i do wysyłki towaru w ogóle nie doszło?! 

52b0d500-333f-11ed-81be-79962c15194f

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

A pisałeś o zwrot prowizji?

oznacz moderatorów

jarpolnew
#7 Wielbiciel#

Nie, i nawet  nie sądziłem, że trzeba kiedy transakcja nie została sfinalizowana....?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@jarpolnew na koncie z którego piszesz jest tylko opłata 1,99 zł za promowanie oferty na Allegro Lokalnie. Czy sprawa dotyczy innego konta? 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

jarpolnew
#7 Wielbiciel#

Sprawa dot. tego konta. Tym bardziej jestem zaskoczony, że sprawa dot. promowania...? Nie zlecałem promowania... I nie rozchodzi mi się o 2zł tylko o fakt, iż w/w aukcja jest od dawna, nie była moderowana i naliczacie koszty.

Stąd pytanie.

Rodzą się wątpliwości, co będzie jeśli wystawię do sprzedaży przedmiot za dużo większą kwotę i nastąpi podobna sytuacja?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@jarpolnew dziękuję za odpowiedź! Już wyjaśniam, ta opłata została naliczona 7.12.2023 roku, gdy dla oferty nr 04cdcdba-e8dc-46b6-9f6e-0ccab7c89e4d, dodałeś promowanie. Żadna opłata nie jest pobierana ani naliczana co miesiąc, co miesiąc widać tylko, że saldo to -1,99 zł. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów