anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego co m-c jestem obciążany kwotą za sprzedaż przedmiotu. Kiedy sprzedaży w ogóle nie było??!

jarpolnew
#7 Wielbiciel#

Witam.

Co m-c pobieracie opłaty od transakcji, w której kupujący zrezygnował. Pieniądze kupującemu zostały zwrócone i do wysyłki towaru w ogóle nie doszło?! 

52b0d500-333f-11ed-81be-79962c15194f

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

A pisałeś o zwrot prowizji?

oznacz moderatorów

jarpolnew
#7 Wielbiciel#

Nie, i nawet  nie sądziłem, że trzeba kiedy transakcja nie została sfinalizowana....?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@jarpolnew na koncie z którego piszesz jest tylko opłata 1,99 zł za promowanie oferty na Allegro Lokalnie. Czy sprawa dotyczy innego konta? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

jarpolnew
#7 Wielbiciel#

Sprawa dot. tego konta. Tym bardziej jestem zaskoczony, że sprawa dot. promowania...? Nie zlecałem promowania... I nie rozchodzi mi się o 2zł tylko o fakt, iż w/w aukcja jest od dawna, nie była moderowana i naliczacie koszty.

Stąd pytanie.

Rodzą się wątpliwości, co będzie jeśli wystawię do sprzedaży przedmiot za dużo większą kwotę i nastąpi podobna sytuacja?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@jarpolnew dziękuję za odpowiedź! Już wyjaśniam, ta opłata została naliczona 7.12.2023 roku, gdy dla oferty nr 04cdcdba-e8dc-46b6-9f6e-0ccab7c89e4d, dodałeś promowanie. Żadna opłata nie jest pobierana ani naliczana co miesiąc, co miesiąc widać tylko, że saldo to -1,99 zł. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów