anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego jesli nie doszło do sprzedaży pobrano mi kwotę z konta?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Przemek50590
#8 Zapaleniec#

banda **piiip**esynów okrada sprzedawców

miałem, na sprzedanie toner, który zakupił sprzedający, niestety się okazało że go nie mam na stanie więc kliknąłem zwrot dla kupującego, te pieniądze do mnie nie doszły ale patrze teraz w rachunek, z mojego konta bankowego pobrano na minus te kwote, i jednoczesnie obciazono moje konto alegro przesylką inpost z ktrej niekorzystalem bo wcofalem sie z tranzakcji, noż **piiip**a mać!

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@Przemek50590  ciekawa historia, powiedz mi jakim cudem Allegro pobrało sobie samo kasę z Twojego kona🤔

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Przemek50590 spokojnie i bez nerwów bo piszesz bze składu i ładu.

Sprzedałeś na jakim allegro? O co chodzi tym kontem bankowy? Po zwrocie pieniędzy wystąpiłeś o zwrot prowizji?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Przemek50590 kupujący zapłacił za ten toner, a gdy kliknąłeś zwrot to z pieniędzy w zakładce Środki i historia operacji (na pewno nie z Twojego konta bankowego) pobraliśmy kwotę potrzebną do wykonania zwrotu (od razu otrzymałeś też korektę opłaty za obsługę transakcji). 
Koszt przesyłki doliczony do Twojego rachunku dotyczy paczki nr 660166748505502136416043 z poprzedniego zamówienia (sprzedałeś skaner fotograficzny). 
Polecam na przyszłość powstrzymać emocje i zachować kulturę wypowiedzi na publicznym forum. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@Przemek50590 to że nie masz towaru to Twój problem nie allegro, przecież usługę wykonali, koszty ponieśli ( obsługa płatności, koszty serwerów, reklamy, pracowników ) kasa się należy 😄 przesyłka pewnie policzona z innego zamówienia, liczą je z opóźnieniem jak kupujący odbierze paczkę 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

@Przemek50590 A nie wiesz, że przeklinać to grzech jak [edytowano].

oznacz moderatorów
szymela54
Maestra

@Ziolko39 grzech jak skiurfensen? 🤣

oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

@szymela54 I Bozia może język u.........

oznacz moderatorów