Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Klient wylicytował aż w 3 aukcjach i nie da się połączyć w jedną przesyłkę. Dlaczego??
@Timo-A Bo nie ma takiej opcji w systemie, możesz po ustaleniu z kupującym wysłać w jednej, nic nie stoi na przeszkodzie.
Tak, tyko tamte wiszą i powiadamiają mnie cały czas że nie wysłałem a nie ma przycisku anulowania pozostałych.
To nie ma żadnego znaczenia na AL, możesz wkleić na czacie nr przesyłki.
Nie rozumiem, klient nie dokończył płatności bo czeka aż wyskoczy mu że może 3 licytacje wysłać jedną paczką
Może opłacić osobno a Ty mu wyślesz w jednej paczce, inaczej się tam nie da.
Teraz już wiem, właśnie otrzymałem wiadomość od allegro, że te dwie co będą wisieć anulują sie po 7 dniach i wystawią automatycznie a ja mam pilnować i szybko je usunąć ręcznie. Paranoja i burdel w panelu dla sprzedającego 😕 No ale ważne żeby prowizja dla allegro się zgadzała:/ Teraz już rozumiem tych co sprzedają na różnych forach fb. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
Ok. czyli powinno być tak kupujący opłaca je wszystkie po kolei a ty po porozumieniu z kupujący łączysz je w jedna paczkę i wysyłasz, nr przesyłki wstawiasz na czacie, Tamte wyłączasz wznawianie, wiesz jak?
No tak tylko zapłaci za wszystkie przesyłki i ja mam mu potem zwrócić? Do wyłączania wznawiania jeszcze nie doszłem,
Dzięki za linka, przydatny. Ale z tymi nie łączonymi przesyłkami to masakra.
Dziękuję i pozdrawiam.