Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ponownie mam problem z wystawieniem ogłoszenia. Cechy wymagane są wypełnione o nadal pokazuje popraw cechy.
Nie przekraczam limitu
Proszę o odpowiedź czekam od wczoraj a od trzech dni nie mogę wystawić nowego ogłoszenia
@Client:46921308 zgłosiłam ten problem i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź!
Sprawdziłam to na przeglądarce, na zrzutach jakie przesłałeś jest podany rozmiar góry, który jest uzupełniony, ale pod marką pojawia się też rozmiar jaki wymagany parametr. Na zrzucie widzę, że nie masz w ogóle do wyboru tego parametru, ja mam go w aplikacji i w przeglądarce, więc sprawdź proszę, czy możesz go uzupełnić w przeglądarce.
To może doraźnie pomóc, a ja dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Jest zaznaczony rozmiar
@Client:46921308 jest zaznaczony "rozmiar góry", nie "rozmiar" na prawidłowo działającym formularzu (tak jak na moim zrzucie) są oba te parametry, dlatego poradziłam próbę wystawienia oferty przez przeglądarkę.
Problem leży po waszej stronie i ten sam problem powtarza się co jakiś czas więc macie niedopracowaną aplikację lub system więc proszę o naprawienie bo nie można z niej korzystać w prawidłowy sposób. Dziękuję
Po aktualizacji aplikacji problem występuje nadal.
@Client:46921308 zgłosiłam to już i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź. Tak jak pisałam tymczasowo może pomóc wystawienie oferty w przeglądarce, nie w aplikacji.
W przeglądarce jest ten sam problem
@Client:46921308 W aplikacji mobilnej, po uzupełnieniu parametru "Rodzaj", powinna być możliwość modyfikowania "Rozmiar"-u, to powinno wystarczyć do wystawienia oferty 🙂
Z tym konkretnie ogłoszeniem mam problem, inne ogłoszenia wystawiam bez problemu
@Client:46921308 Dziękuję, działamy w tej sprawie. A czy próbowałeś uzupełnić parametr "Rodzaj"? Po uzupełnieniu powinna pojawić się możliwość edytowania rozmiaru
Udało się wystawić , dziękuję