anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie wyświetlają się moje oferty ani z allegro ani z allegro lokalnie ?

COMTER
#11 Animator#

Na przykładzie telefonu b2710. Pokazują się strony strasznie okrojone.  Chociaż pokazuje się liczba 78 a pokazuje się tylko 9 aukcji. Wszystkie filtry ma wyczyszczone i historię itp. a po lewej jak byk, że jest 78. Nie ma żadnej mojej aukcji i z lokalnie i z allegro

COMTER_0-1726857707285.png

widok biznes.jpgwersja dla konsumenta 8 szt.JPG

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER tutaj:

la_nika_0-1726943618171.png

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

Jako osoba prywatna nie mozesz sprzedawac na allegro produktow firmy Samsung, nawet jak to bedzie 20-letni telefon.. Mozesz wystawic produkty takich zakazanych marek,do ktorych nalezy m.in. Samsung wylacznie na allegro lokalnie, ale oferty tych firm nie beda widoczne na zwyklym allegro, mozna to ominac zmieniajac marke z Samsung na inna marka,ale tylko przez chwile uda sie tak oszukac system, bo od 1.10 zadna oferta z allegro lokalnie nie bedzie widoczna na zwyklym allegro 😞 Dlaczego niewidoczne sa ofert, ktore udalo Ci sie wystawic na zwyklym allegro,gdy jeszcze bylo to mozliwe to nie wiem, u mnie produkt zakazanej firmy Amd jest widoczny.

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

Sorry, nie sprawdzilem,ze sprzedajesz jako firma. Jednak to, co napisalem o niewidocznych na zwyklym allegro ofertach z allegro lokalnie sie zgadza.

oznacz moderatorów

COMTER
#11 Animator#

Od listopada poprzedniego roku każda zmiana przynosi złe ograniczenia. Przerąbane.

oznacz moderatorów