Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Próbowałam utworzyć etykietę, ale nie mogłam tego zrobić , przez co musiałam wysłać paczkę przesyłkę przy pomocy aplikacji, co było droższa opcją. Do kogo mogę się zgłosić z tym problemem i po zwrot różnicy kosztów wysyłki ?
@Ilovemakeup Na czym dokładnie polegał Twój problem z nadaniem przesyłki?
Jak kliknęłam utwórz etykietę , to okienko zrobiło się szare i długo mielilo ostatniecznie wracajcie do stanu poprzedniego . Próbowałam się wylogować i zalogować ponownie , oraz na innym urządzeniu i wszędzje był ten sam problem .
@Ilovemakeup, podasz numer tego zamówienia?
630552286259930014460084
@Ilovemakeup, dziękuję. 🙂 Jeśli chcesz zwrotu różnicy tej kwoty, złóż reklamację przez ten formularz. Dołącz też potwierdzenie płatności za etykietę.
Mam identyczny problem - oferta nr 128c0f51-0395-4b0d-8818-f11114fd4dbd.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ u mnie to samo nie da sie wygenerowac etykiety ogloszenie : 191fdc58-048d-4b78-ba65-472073e85aa9
już działa
tez mam taki problem Allegro Lokalnym. Na wszystkie nowe zamówienia od dzisiaj nie mogę wygenerować etykiet "błąd tworzenia etykiety" i przez telefon i przez laptopa to samo
juz działa
@witousek @zabada1990 Dziękuję za informację. Gdyby problemy się powtórzyły, to dajcie znać 🙂
Hej,
u mnie tez od rana nie da sie wygenerowac etykiety - oferta 256342d4-b86e-4b12-91ed-9a311034a047.
Dzieki
Szymon
@gierzow__kr Cześć Szymon. Widzę, że ta etykieta została wygenerowana, a paczka według statusu czeka na nadanie. Czy nie widzisz możliwości pobrania etykiety z zakładki Zamówienia od kupujących? Spróbuj wyczyścić pliki cookies lub sprawdź, czy uda Ci się pobrać etykietę w innej przeglądarce.