Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. wystawiłem przedmiot na allegro lokalnie jako "kup teraz". Ktoś rozpoczął zakup jednak pieniądze do chwili obecnej nie wpłynęły na moje konto a klient opłacił to za pobraniem i widnieją te pieniądze w mailu ale nic nie mogę zrobić żeby wypłacić albo na bank żeby wpłynęły a wszystkie dane są poprawne i opłaciłem też za transakcje za wystawienie przedmiotu czekam 2 tydzień i nic zero wiadomości
@Client:102915516 a jak nadawałeś za pobraniem to wpisałeś numer konta i zaznaczyłeś COD ? może wysłałeś jako zwykła ?
Tak za pobraniem i odbiorca zapłacił przy odbiorze kurierowi InPost i dostałem nawet potwierdzenie email tylko mam problem jak właśnie tą kasę ogarnąć
@Client:102915516 Skontaktuj sięz INPOST i poproś o wyjaśnienie.
@Client:102915516 COD z InPosta wraca po tygodniu na konto które podałeś przy nadawaniu ? Czy to Ty nadawałeś paczkę, tworzyłeś etykietę lub przez aplikację ?
Czy dostałeś gotowca od kupującego ?
Coś tu dziwnego piszesz. Wejdź w zakładkę sprzedane i powiedz czy jest tam ta transakcja i czy jest opłącona?
No chyba, że wysyłałeś np pobraniówkę pocztową lub przez inpost...
Szczerze to piszesz tak dziwnie, że pachnie to oszustwem ale może się mylę i czegoś nie zrozumiałąm.
I właśnie wysyłałem to przez InPost
Tak transakcja jest opłacona bo odbiorca płacił za pobraniem kurierowi
Jak przez inpost to mnie taka kasa przychodziła w okolicy 5tego dnia roboczego. Nie wysyłam tego szczególnie dużo ale ze 20ścia w tym roku było... Na pewno dobre konto podałeś im? Allegro nie pomoże, bo płatność była poza, musisz w inposcie szukać ...
@Client:102915516 Jak wysłałeś za pobraniem to nie z pomocą Allegro, powinieneś skontaktować sio z InPostem.