Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie bardzo proszę o pomoc i doradzenie startuje z dropshippingiem na allegro lokalnie wystawiłem produkt z sklepu internetowego innej firmy i dodałem swoją marżę po czym ktoś kupił u mnie produkt i allegro prosi mnie aby nadać paczkę w systemie pokazuje mi że producent wysłał paczkę na wskazany adres klienta ale alegro LOKLNIE pokazuje że nie nadałem paczki a w systemie powtórzę i na stronie NIpostu paczka została nadana i jest w trasie co mam zrobić dostanę kasę za przedmiot czy będę miał problemy proszę o pomoc a nie krytykę i wyśmiewanie się jak na niektórych grupkach
@ItemVerse Lokalnie z jednej strony proste a z drugiej nie nadaje się do sprzedaży ciągłej 😞
Nie oddasz numeru, bo nie wygenerowałeś etykiety z allegro, ale przynajmniej nikt Cię nie będzie ścigał, podaj numer i że nadane w wiadomości i zapomnij 🙂
Kasę musisz se wypłacić, aktywować allegro finance i dokonać wypłaty 🙂
Skoro sprzedajesz zarobkowo, pewnie jako działalność nierejestrowana, nie zapomnij o obowiązkach, umieść informacje wymagane ustawą, zwroty, reklamacje itp.
Na dłuższą metę nie pociągniesz na Lokalnie bo to się do tego nie nadaje 😞
Kasę za przedmiot dostajesz od razu (tutaj sprawdź: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/rozliczenia). To, że na allegro lokalnie nie jest odnotowane, że nadałeś przedmiot nie ma znaczenia. Jak klient dostanie towar zgodny z opisem to wszystko OK. Oczywiście dobrze by było mu było napisać, że paczka wysłana, jeśli w allegro lokalnie informacji o nadaniu nie widzi.