anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzień dobry, mam konto w BNP PARIBAS, mam kartę dębetową i kredytową. Karta debetowa jest na minusie

Client:101138322
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, mam konto w BNP PARIBAS, mam kartę dębetową i kredytową. Karta debetowa jest na minusie, więc korzystam z kredytowej. Nie mogę wypłacić środków, bo widoczna jest tylko karta debetowa, mimo że podany rachunek do rozliczeń to karta kredytowa. Bank twierdzi ,że ich to nie dotyczy, tylko Was. Co mam zrobić? Wszystkie wpłacane środki idą na kartę minusową.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @Client:101138322. Czy dobrze rozumiem, że chcesz wypłacić swoje środki na inny rachunek? Czy korzystałaś już z instrukcji opisanej w tym artykule?  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:138086463
#7 Wielbiciel

Wygląda na to, że masz problem z tym, że środki idą na kartę debetową, mimo że chcesz je przelać na kredytową. Najlepszym rozwiązaniem byłoby, abyś skontaktował się bezpośrednio z bankiem, aby wyjaśnić sytuację i upewnić się, że wszystkie ustawienia są poprawne, a karta kredytowa jest ustawiona jako domyślna do rozliczeń. Jeśli bank nadal nie pomoże, spróbuj poszukać alternatywnych metod płatności, które umożliwiają szybkie transfery. Przy okazji, jeśli szukasz sposobu na dodatkowy relaks, polecam sprawdzić 100 ingyen pörgetés, które możesz wykorzystać w kasynach online. To świetna okazja, by za darmo spróbować różnych gier i mieć szansę na wygranie prawdziwego pieniędzy bez ryzyka. Warto się zrelaksować w ten sposób, szczególnie jeśli masz chwilę przerwy od tych finansowych spraw.

oznacz moderatorów