Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak jak w tytule. Zostałam oszukana na allegro lokalnie przez użytkownika "Krystian (uliminate)". Zakupiłam u niego produkt, który jak się później okazało był zupełnie inny kiedy został on doręczony. Oszust zarzeka się, ze nie ma różnicy między tym produktem jaki wysłał a tym, jaki wystawił mimo, ze różnica jest ogromna. Następnie krył się tym, ze tego przedmiotu nie mają już w sprzedaży po czym wystawił DOKŁADNIE ten sam produkt nie zmieniając kompletnie nic. Czy jest możliwość zablokowania użytkownika?
Dodatkowo wysyłam screeny z naszej konwersacji oraz link z ponowną aukcją
https://allegrolokalnie.pl/oferta/pokemon-heartgold-nintendo-ds-ccy
Tak się dzieje dzięki zasadom wprowadzania towaru przez katalog allegro. Ktoś ma towar ale że nikt od niego nie wymaga a nawet go kieruje by samemu nic nie robić tylko wykorzystać pracę innych i łączyć z produktem już wystawionym . Często jest jednak tak że są to tylko podobne lub nawet nie i mogą się różnić znacząco jakością. Mnóstwo jest wpisów na ten temat tu na forum a żeby wszystko przeczytać to potrzeba trochę czasu. Katalog to produkt flagowy allegro i bronią jego zasad niczym Konstytucji.