Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Otóż od kilku dni otrzymuje dziwne maile o treści "Witam , zakupiłem u Pana (podane moje pełne dane) Konsole ps5 dnia 26.12.2020 . Aukcja jest na allegro lokalne , faktura została wystawiona na wyżej podane dane. Pieniądze w kwocie 2500 zl zostały przelane na Pana konto, a Pan nie odpisuje mi wiadamosci pod tą aukcją. Proszę o wyjaśnienie kiedy zostanie wysłana konsola?" lub "Witam przelałem Panu na konsole PS5 te 2500zł prosił bym odpowiedź jakąs czy dostał je pan.." i nie wiem o co chodzi gdyż nic nie sprzedaje na allegro lokalnie, prosze o pomoc gdyż prawdopodobnie ktoś wykorzystuje moje dane.
Wielokrotnie opisywane tu próby oszustwa. Zasada jest prosta - wysyłasz, gdy widzisz kase na koncie.
@Vryko Ona nie sprzedaje na AL. Maile na AL. Oszustwo oczywiste, co zrobić?
@acquista_ora Odpisz i poproś te osoby o link do oferty, w której rzekomo zakupili od Ciebie rzeczoną konsolę.
Generalnie wietrzę scam (tylko jeszcze nie wiem czy celem jesteś Ty, czy to oni już nim zostali).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
własnie otrzymałem kolejnego maila, treść
@acquista_ora Dziś pojawił się podobny temat https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/kupi%C5%82em-playstation-5-nie-otrzyma%C5... tylko w drugą stronę.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@acquista_ora konsultowałam Twoją sprawę. Skontaktuj się z nami przez ten formularz. Podeślij proszę od razu wszystkie wiadomości jakie otrzymałeś, to na pewno przyspieszy proces.