anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dziwny problem po sprzedaży przedmiotu

wyd_lipiec
#2 Obserwator#

Dzień dobry. Sporadycznie coś sprzedaję ale nigdy dotąd nie miałęm takiej sytuacji. Sprzedałem przedmiot (część do roweru) na allegro lokalnie, klient przysłał mi w korespondencji zrzut ekranu formularza zamówienia na którym się zaciął przy płatności, a mianowice na dole tej strony jest puste okienko na czerwono "Adres e-mail Sprzedawcy do realizacji dostawy", pod okienkiem "wpisz adres email Sprzedawcy przedmiotu" i dalej "uwaga: przedmiot nie będzie oznaczony jako sprzedany dopóki sprzedawca nie potwierdzi sprzedaży za pomocą e-maila". Nie wiem o co chodzi, maila przecież Allegro zna i po co miałby ktoś go wpisywać? Czy to jakiś kant? Oczywiście adresu nie zamierzam podawać ale to dziwne bo kupujący wcale go nie chce, przysłał tylko ten zrzut i wiadomość, że utknął na płatności. Przedmiot ma status sprzedanego, nieopłaconego. Będę wdzięczny za pomoc. Z góry dziękuję.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

komis-bell
#21 Demiurg#

@wyd_lipiec To próba wyłudzenia danych i oszustwa. Dobrze, że nie podałeś maila.
Zamówienie nieopłacone zostanie anulowane automatycznie po 5 dniach i będziesz mógł wystawić przedmiot ponownie na sprzedaż.

oznacz moderatorów