Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zgłaszaj na Policję albo do Allegro jak widzisz podejrzenie oszustwa.
Do Allegro ??? A po co zgłaszać do Allegro?
Jeśli wejdziesz do kogoś na podwórko i widzisz jeden wielki bałagan to zawracasz głowę gospodarzowi?
Najbezpieczniej wyjść jak najszybciej żeby samemu w g**** nie wdepnąć
Jak zgłosiłem na allegro to odczytali link i stwierdzili że to oszustwo ale nic nie pomogą i nie odpowiadają za stratę pieniędzy. A przecież jakoś mogłem się zalogować na tej stronie do swojego konta. Teraz link fałszywy ma komunikat że jest to próba oszustwo więc coś zrobili ale bez zwrotu pieniędzy.
@Client:104572636 Skoro link nie prowadzi do Allegro to co oni mają niby z tym zrobić?
Na fałszywej stronie nie da się zalogować na swoje konto.
@komis-bell "Na fałszywej stronie nie da się zalogować na swoje konto. " - ja jednak jestem odmiennego zdania i myślę, że da się to zrobić tak aby użytkownik myślał, że jest zalogowany na swoje konto 😉
@Client:104572636 "nie odpowiadają za stratę pieniędzy" - a dlaczego mają odpowiadać za to, że dałeś się oszukać, możesz mi wytłumaczyć?
Hmmm, twierdzę że jeżeli się dało zalogować na konto to sytuacja jest jeszcze gorsza 🙂
@sl-aw-ek No właśnie może to tak wyglądać, że jest się zalogowanym ale to nie to samo co bycie faktycznie zalogowanym.
Wystarczy czytać dokładnie link w który klikasz, jeśli domena nie jest allegro.pl albo allegrolokalnie.pl tyko jakieś dziwne wygibasy na końcu i ludzie nie czytają to są sami sobie winni. skończmy zrzucać odpowiedzialność za swoje błędy na innych. I tak dodam ku przezorności - super oferty 50/60% tańszych produktów się nie trafiają.
@Client:104572636 chcesz efektu?
zgłaszaj takie strony allegro, jeżeli po jakimś czasie nadal będą
pisz publicznie, że allegro pozwala na fejkowe strony