Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, chciałbym sie dowiedzieć jak wygląda przebieg transakcji ze strony sprzedawającego, ponieważ wystawiłem pewny przedmiot na Allegro lokalnie i przyszła mi wiadomość o tym, że ktoś zarezerwował mój przedmiot i aby kontynułować transakcje trzeba podać swój adres email i tak zrobiłem, następnie otrzymwałem 2 wiadomości od allegro, że otrzymali płatność od kupującego i proszą o potwierdzenie sprzedaży i przejscie pewnej weryfikacji, po chwili dostałem następną wiadomość z przyciskiem Potwierdz gdzie przekierowuje mnie na inną strone i z automatu strona została zablokowana przez mój antywirus. Dziwne jest to, że wiadomość z tym odnośnikiem miała dziwny adres (allegro1okalnie.......) i w skrzynce również dziwnie to wygląda ponieważ wiadomość jest od (Allegro.pl) a nie jak do tej pory wszystkie wiadomości były od (Allegro) Co robić?
Bo tak działają oszuści i masz szczęście ponieważ nie straciłaś kasy, nie podaje się maila i nie klika w zwrotne linki, tak na przeszłość. Kupujący wyszukują ofert >płacą i środki masz tu:https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji?sellerId=7167996
Nigdy nie wystawiałem nic na Allegro Lokalnie dlatego nie wiedziałem jak wygląda przebieg takiej transakcji. Dzieki za odpowiedz.