Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Keezs Cześć. 🙂 Podaj proszę więcej informacji o tej sytuacji - numery ofert i zrzuty ekranu. Sprawdzimy, co się dzieje.
e750fd7e-9a75-4d77-a5ea-1a04d784bd4d
Witam, próbuję zmienić cenę na jednej z moich ofert. Próba zapisania zmian za każdym razem kończy się to błędem wyskakującym w lewym dolnym rogu po kilku sekundach od kliknięcia przycisku "Zapisz". Sprawdzone na trzech różnych przeglądarkach, również w trybie incognito, z wyczyszczonymi ciachami itp. - nie jest to wina przeglądarki. Próbowałem cenę zmienić również z poziomu apki Allegro Lokalnie, tam sytuacja podobna - komunikat "Coś poszło nie tak, spróbuj ponownie."
Mam to samo.
Teraz to nawet posty na tym forum się zaczęły teleportować 😛
Dla czego nie mogę anulować ofert sprzedaży w allegro lokalnie? Nie mogę też nic w nich edytować? Pojawia się komunikat na apce w telefonie: Coś poszło nie tak! a na komputerze: Anulowanie nie powiodło się. Aukcji jest kilka.
u mnie to samo, nie mogę edytować ani zakończyć ofert na allegro lokalnie na komputerze, mogę tylko wystawić nowe. czy to błąd techniczny allegro czy może jakaś blokada na mnie ze strony allegro?
Witam nie mogę zmienić i zakończyć oferty na Allegro Lokalnie
Witam nie moge edytowac ogłoszenia. Pojawia sie komunikat "Nie możesz edytować danej oferty".
Kup teraz . Wyróznione na allegro i allegro lokalne.
@PBoczek Cześć, czy w zakładce Moje aktywne ogłoszenia nie widzisz przycisku [Edytuj]?
W ogłoszeniu z opcją Kup teraz powinieneś móc edytować
Jeśli jednak chcesz edytować kategorię, nie jest to możliwe.
Żebym mogła zweryfikować tę sytuację, poproszę Cię o informację, o którą ofertę chodzi, a także o zrzut ekranu z zakładki Moje aktywne ogłoszenia. 🙂
Mam te opcje jednak po kliknięciu edytuj pojawia sie komunikat "Nie możesz edytować danej oferty. " i tylko w tym konkretnym ogłoszeniu. Chodzi o ogłoszenie https://allegrolokalnie.pl/oferta/kontroler-bezprzewodowy-sony-dualsense-grey-camo
Właśnie rozpoczęłam wystawianie ofert na Allegro Lokalnie. Chciałam zakończyć 2 z nich, jednak przy każdej próbie pojawia się informacja o błędzie. Czy komuś to się już przytrafiło? Jak rozwiązać ten problem? 🤔
Jaki błąd się pojawia?
@Client:88421138 Cześć. 🙂 Chętnie Ci pomożemy, ale podaj proszę więcej informacji na temat tej sprawy. Które oferty chcesz zakończyć? Jaki dokładnie komunikat się pojawia (najlepiej prześlij zrzut ekranu). 🙂
Na apce Allegro Lokalnie: Coś poszło nie tak spróbuj ponownie. Na Allegro: Zakończenie oferty nie powiodło się.
@Client:88421138 A jaka to oferta? Podaj proszę jej numer.
Są to oferty:
7736d96d-d780-4d13-a608-dc32708ff7b7
oraz
fc9fb473-bd89-41ce-a506-dfb282fbc8d7
Witam.Chciałbym zakończyć aukcję wystawioną 13.11.Nie mogę..Wyświetla się komunikat,że zakończenie nie powiodła się.Allegro Lokalnie.
@Keezs @OUTLET_STORE_99 @Client:58025408 @Namil1 @Piteras00 @justyna_pacynska @MariuszToys @PBoczek @Client:88421138 zgłosiłam ten problem do działu technicznego, gdy tylko otrzymam odpowiedź, wrócę z informacjami. Poproszę Was o cierpliwość.
AKTUALIZACJA 21.11.2022:
Otrzymałam odpowiedź, że występowały problemy techniczne, które zostały już rozwiązane, nie powinny już występować. Sprawdziliśmy, że dane w ofertach, które zostały przez Was przesłane, zostały zaktualizowane.
Poproszę o informację, czy problemy już nie występują?