anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie mi wydrukują Etykiete

Zendormen
#8 Zapaleniec#

Nie mam drukarki , gdzia mam pujść żeby mi wydrukowali ...? Widze że Allegro🤮 [edytowano], bo naprzykład paczkomaty inpost jak najbardziej mają opcje wysyłki bez naklejki . Kiedyś na poczcie sie brało naklejke i wysyłało , teraz nie masz drukarki i jesteś wykluczony.. Typowe [edytowano] 😅

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

kostas11
#21 Demiurg#

@Zendormen to jest zabieg biznesowy, InPost to konkurencja dla Allegro One Box a te mają nadanie za pomocą kodu 🙂 pewnie specjalnie tego nie udostępniają przy paczkomatach mimo że na innych portalach można nadawać bez etykiety 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@kostas11 przecież Allegro Inpost ma zwrot bez etykiety przez paczkomat.

Przechwytywanie zawartości sieci Web_24-10-2023_211516_allegro_pl.jpeg

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@medalik_2009 to chodzi o nadanie na Lokalnie 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@kostas11 aaa, nie zwróciłem uwagi. Zapominam ciągle, że istnieje w ogóle taki twór. 😅 Chciałem raz skorzystać i warunki licytowania tam oraz zastępy grasujących tam naciągaczy błyskawicznie mi uświadomiły, że to zły pomysł. Sprzedając prywatnie korzystam z "normalnego" Allegro.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

pewnie można byłby tak jak piszesz ale komuś zależy żeby tak nie było.

oznacz moderatorów

Zendormen
#8 Zapaleniec#

Przeniose sie na O.L.X 😅 .Pie***e Allegro i ich prowizje 8% za twoje własne sprzedane produkty . Chciwe Pyry Pie****ne👍🤮

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

A idź ale tam też 7% prowizjixD. Tyle, że oglądalność lepsza i obserwujących 2-4x tyle. Z etykietami to niestety jest tak jak widać po zwrotach na kodach, jak kurier przykleja to się czasem myli. A jak się myli to ludzie dostają nie to co chcieli i jest wielki cyrk. Ty się burzysz, że nie możesz bez etykiety, a ja się burzę że dla własnego bezpieczeństwa nie mogę etykiety do zwrotu sama wydrukować....

oznacz moderatorów