Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdzie zgłosić gagatka, który posypał mi aukcje licytują zegarek warty max 500zl przebił na 800zl i teraz stracilem tydzień czasu, stracili inni licytujący, stracę kolejny tydzień bo gość ma 5 dni na zapłatę?
Gdzie takiego zgłosić?
To była moja ostatnia aukcja na allegro lokalnie, nie zarobicie już na mnie frajerzy. Kończę z tym ale tego bym chciał utemperowac.
Gdzie to zgłosić?
Allegro lokalnie to dno, facet licytuje nawet podobno sądownie przegram sprawę bo nie doszło do zawarcia umowy haha.. Parodia
Właściwie to nie wiadomo co Ci odpisać? 😐
Mam to samo, to jakaś plaga, a najgorsze, że allegro dobrze o tym wie i ma to w d*** 😡
To chyba najgorsze że widzą co się dzieje i nie reagują, a po drugie kupujący podobno przez wygranie aukcji od razu ma dane sprzedającego
Tak, dostaje wszystko na tacy łącznie z numerem telefonu, a my tylko nick i imię.
Haha to niezła komedia, gdzie ochrona danych osobowych? Parajona ostatni raz wystawiłem cokolwiek na alledno
Ok a gdyby nie zapłacił to gdzie to zgłaszać? Widzę po tematach że nie jestem sam, dlaczego nic z tym nie robicie?
@zeusik6 jeśli nie zapłaci, to oferta wznowi się automatycznie po 5 dniach. Sprawdziłam konto tego kupującego i na razie nie mamy podstaw, żeby zakładać, że nie zapłaci za ten przedmiot. Nie jest podejrzane konto.
Wznowi się i w tej wznowionej znowu przebije na kwotę przy której każdy odpuści i tak będę się bujał z tym rok aż się znudzi? Powinna być czarna lista. Czemu nie ma?