Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ogólnie jeśli platnosc jest nieudana to nie ma zamówienia, bo na allegro lokalnie jest tak, że oferta jest zakończona dopiero, gdy kupujący opłaci towar (nie dotyczy odbiorów osobistych i pobran albo licytacji).
Jesli ktos pisze, ze kupil ale platnosc nie przeszla to zastanow sie czy to nie jakis oszust, zwlaszcza jak prosi o maila, wysyła kod QR albo zrzut ekranu (lewy) z banku.
Była możliwość opłacenia zakupu w ciągu 5 dni. Po 5 dniach oferta była wznawiana. Tak było przynajmniej to 1 maja tego roku bo kupowałem coś o pewnej osoby i płaciłem po 3 dniach. Dzisiaj kupowałem coś dla brata który był w podróży (zablokowana kartą) i wieczorem chciałem ponowić płatność. Jak zawsze miałem to w swoich kupionych z opisem nieopłacony zakup z możliwością "ponów płatność". Robiłem tak kilkadziesiąt razy na przestrzeni 2 lat. Dzisiaj po paru godzinach za orientował się sprzedawca że oferta została wznowiona. U mnie pojawił się komunikat "Twoje zamówienie nie zostało opłacone i jest ponownie dostępne do zakupu"
@joe-m Wcale, ma 5dni na opłacenie i jak nie opłaci to nie ma zakupu!
To mam te 5 dni czy nie?
@joe-m nie, tak było ale ostatnio zmienili. W tej chwili trzeba zapłacić za towar od razu, inaczej jest on dostępny dla innych kupujących.