Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłem laptopa na allegro lokalnie, zakończyłem aukcje z myślą że ją anuluje (chwilę po wystawieniu), ale ktoś go zalicytował, zapłacił i nie chce się dogadać a laptop jest wart tak około 400 zł. Co mogę zrobić? @
@FreeHugs Na Lokalnie nie możesz anulować aukcji. Możesz zakończyć licytację przed czasem, ale wtedy wygrywa ją osoba najwyżej licytująca w danej chwili, która może zapłacić i domagać się dostawy towaru.
A czy jest jakiś sposób anulowania sprzedaży poza do gadaniem się z kupującym, czy muszę wysłać mu ten towar?
@FreeHugs Nie ma opcji anulowania. Dogadujesz się albo wysyłasz.
pewnie wtedy laptop, który sprzedajesz zepsuje się i nie będziesz mógł go odpalić, w związku z czym nie będzie to już laptop, który sprzedawałeś, tylko zepsuty, niezgodny z treścią ogłoszenia. z drugiej strony, to te nowe allegro lokalnie jest strasznie źle zaprojektowane i nie daje sprzedawcom żadnych praw. Jeśli ktoś zalicytuje i nie zapłaci w odpowiednim czasie, to aukcja zaczyna się od nowa w losowym czasie i jako kupujący nie masz na nic wpływu. to jest celowe działanie na niekorzyść sprzedającego i zwyczajne pokazanie środkowego palca - dzieki allegro.