Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ponad miesiąc temu moje konto zostało zablokowane z powodu rzekomej dyskusji z kupującym, dodam ze moja sprzedaż opiera się na niszy gdzie dyskusje to codzienność. Napisałem do allegro w tej sprawie i odpisali mi że aby odblokować konto muszę rozwiązać wszystkie dyskusje i zapłacić zaległy billing, który nie wiadomo skąd się wziął ( mam automatyczne rozliczanie ). Rozwiązałem wszystkie dyskusje i zapłaciłem billing i znów do nich napisałem aby odblokowali moje konto jednak odpisali mi żeby odblokować konto musze skontaktować się z nimi z poziomu konta Client... i wyjaśnić sankcje na tym koncie. Początkowo myślałem że jest to moje konto zapasowe jednak liczby się nie zgadzały więc szukałem dalej i nie znalazłem. Napisałem z pytaniem o które konto chodzi bo nie mam pojęcia po czym odpisali mi że nie mogą ujawniać danych innego konta. Z ciekawości wpisałem nazwę Clienta w logowanie, dałem zmień hasło i wyskoczył numer którego końcówka była 18 a mój numer kończy się na 26. Napisałem do nich że nie mam pojęcia co to za konto i czemu muszę się kontaktować z nimi z jego poziomu i że przypisany numer do konta jest inny niż mój. Od miesiąca mam wrażenie że piszę z ścianą, mówię im ze nie wiem co to za konto a oni dalej że aby odblokować moje konto muszę zdjąć jakieś sankcje prawdopodobnie nie z mojego konta. Potem odpisali mi że muszę zdjąć sankcje z konta Client i dodali kolejne konto z którego mam zdjąć sankcje. Sankcje z drugiego konta zostały zdjęte ponieważ wiedziałem co to za konto. Napisałem ze konto zostało odblokowane i dalej czekam na odpowiedź. Wie ktoś co mam zrobić?
@SC_Siemianowicz1 jedyna opcja na odblokowanie konta to wykonywać instrukcje działu bezpieczeństwa, które otrzymujesz w korespondencji. Nie ma innej możliwości, bo tylko ten dział zajmuje się blokadami w Allegro.
ale czego wy nie możecie pojąć ze ja nie wiem o jakie konto wam chodzi?? z wami się pisze jak do sciany
@SC_Siemianowicz1 Może powiązali Twoje konto z kontem siostry / brata / żony / męża / domownika / współlokatora etc.
Generalnie - jeśli nie spełnisz wymagań działu bezpieczeństwa - na odblokowanie konta nie licz.
no wlasnie sprawdzalem i nikt z mojej rodziny nie ma takiego konta znajomi tez nie maja wiec oni maja jakies urojenia
To konto wskazane przez DB loguje się do Allegro?
Jeszcze niedawno miałbyś możliwość napisania wiadomości przez centrum wiadomości mając sam login i może pomogłoby to w wyjaśnieniu sprawy ale Allegro wspaniałomyślnie usunęło tą funkcjonalność dla kont nie firmowych.
@SC_Siemianowicz1 Czy odblokują Ci konto nawet jak wypełnisz ich wskazówki, tego nie wie nikt.