Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem przedmiot na Allegro Lokalnie,dostawa przez kuriera za pobraniem,po 11 dniach nie otrzymałem zapłaty,kupujący nie zapłacił a DPD twierdzi że nie zaznaczyłem opcji ,,za pobraniem" chociaż wiem że napewno zaznaczyłem,kupujący się nie odezwał,pisałem do niego ale się nie odzywa i cieszy darmowym zakupem.Jak moge odzyskać swoje pieniądze ?
Nie ma możliwości nadania przesyłki z opcją pobranie, bez etykiety. Tu zawsze musi być etykieta.
Nie masz racji,przy wypełnianiu formularza jest opcja ,,z etykietą lub bez etykiety" i kurier nakleja,tak w każdej firmie kurierskiej w Polsce,powtarzam w każdej
Nie w każdej, tylko w kilku największych. I oczywiście pod warunkiem że nadajesz bezpośrednio, a nie przez jakiegoś brokera.
A z dużych przewoźników opcji nadania bez etykiety, nie ma np UPS czy DHL Expres.
@andrzejlinert ile zapłaciłeś za wysyłkę? jaka kwota pobrania wstawiłeś jak coś? Jaka waga paczki?
Po cenie za wysyłkę powinno być widać czy pobranie było czy nie.
Nie mam już siły tłumaczyć cały dzień,wysłałem paczke za pobraniem,paczka dostarczona,pieniędzy nie ma a ile paczek jak wiemy poprostu ginie i nie ma takiej siły aby cokolwiek zrobić z firmami kurierskimi,jesteśmy poprostu bezsilni
@andrzejlinert Gdyby paczka była za pobraniem to na śledzeniu byłaby taka informacja a jej nie ma.
Napisz jaki rozmiar paczki wybrałeś, jaka była kwota pobrania i ile zapłaciłeś za nadanie.
Jak napisał @Client:44052296 to pozwoli ustalić czy usługa pobrania faktycznie była zaznaczona.